Gabrene, Bulgaria

09:03 AM EEST на 22 Октомври, 2018 (GMT +0300)
Gabrene

Времето Историја за 13595 - Јануари, 2018

Change the Weather History Date:

Недела, Јануари 14, 2018

  Actual Average Record
Temperature  
Просечната температура 38 °F -  
Максимална температура 39 °F - - ()
Минимална температура 37 °F - - ()
Degree Days  
Дена греење 26    
Moisture  
Точка на kондензација 32 °F    
Average Humidity 69    
Maximum Humidity 81    
Minimum Humidity 52    
Врнежите  
Врнежите 0.01 инчи - - ()
Ветер  
Брзината на ветерот 1 mph ()    
Максималната брзината на ветерот 4 mph    
Max Gust Speed -    
Видливост 7.7 миљи    
Настани Дожд    
T = Trace of Precipitation, MM = Missing Value Source: Averaged Metar Reports

Daily Weather History Graph

Daily Weather History Graph

Search for Another Location

Airport or City:

Астрономијата

Jan. 14, 2018 Изгревање Заоѓање
Актуелно време 7:53 AM EET 5:23 PM EET
Граѓанскиот самрак 7:23 AM EET 5:53 PM EET
Наутички самрак 6:49 AM EET 6:28 PM EET
Астрономски самрак 6:15 AM EET 7:01 PM EET
Месечината 5:32 AM EET (1/14) 3:27 PM EET (1/14)
Должина на видливата светлина 10h 30m
Должина на денот
9h 29m
Последниот квартал, 6% of the Moon is Illuminated
Jaн 14
Последниот квартал
Jaн 17
New
Jaн 25
Првиот квартал
Jaн 31
Полна Месечина
Фев 7
Последниот квартал

Hourly Weather History & Observations

Време (EET) Темп. Точка на kондензација Влажност Притисок Видливост Wind Dir Брзината на ветерот Брзина од налетот на ветрот Precip Настани Услови
5:00 AM 40 °F 29 °F 52%  инчи 6 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - -   Заоблачено
8:00 AM 40 °F 33 °F 67%  инчи 12 mi ЗСЗ 2.2 mph - -   Заоблачено
11:00 AM 39 °F 35 °F 81%  инчи 6 mi ЈИ 4.5 mph - -   Заоблачено
2:00 PM 39 °F 32 °F 68%  инчи 12 mi ИЈИ 4.5 mph - -   Умерено облачно
5:00 PM 39 °F 33 °F 72%  инчи 6 mi ЈИ 2.2 mph - -   Заоблачено
8:00 PM 38 °F 31 °F 67%  инчи 6 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - - Дожд Слабо росење
11:00 PM 37 °F 32 °F 76%  инчи 6 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - -   Умерено облачно