Stip, Macedonia

09:40 PM CET на 18 Јануари, 2019 (GMT +0100)
Stip

Времето Историја за 13591 - Јануари, 2019

Change the Weather History Date:

Петок, Јануари 11, 2019

  Actual Average Record
Temperature  
Просечната температура 30 °F -  
Максимална температура 35 °F 43 °F - ()
Минимална температура 24 °F 28 °F - ()
Degree Days  
Дена греење 36    
Moisture  
Точка на kондензација 23 °F    
Average Humidity 70    
Maximum Humidity 83    
Minimum Humidity 48    
Врнежите  
Врнежите 0.00 инчи 0.04 инчи - ()
Притисок за нивото на морето  
Притисок за нивото на морето 30.06 инчи    
Ветер  
Брзината на ветерот 3 mph ()    
Максималната брзината на ветерот 4 mph    
Max Gust Speed -    
Видливост 10.5 миљи    
Настани      
T = Trace of Precipitation, MM = Missing Value Source: Averaged Metar Reports

Daily Weather History Graph

Daily Weather History Graph

Search for Another Location

Airport or City:

Астрономијата

Jan. 11, 2019 Изгревање Заоѓање
Актуелно време 6:57 AM CET 4:20 PM CET
Граѓанскиот самрак 6:26 AM CET 4:51 PM CET
Наутички самрак 5:52 AM CET 5:26 PM CET
Астрономски самрак 5:18 AM CET 5:59 PM CET
Месечината 10:03 AM CET (1/11) 9:28 PM CET (1/11)
Должина на видливата светлина 10h 24m
Должина на денот
9h 23m
Првиот квартал, 24% of the Moon is Illuminated
Jaн 11
Првиот квартал
Jaн 14
Првиот квартал
Jaн 21
Полна Месечина
Jaн 27
Последниот квартал
Фев 4
New

Hourly Weather History & Observations

Време (CET) Темп. Точка на kондензација Влажност Притисок Видливост Wind Dir Брзината на ветерот Брзина од налетот на ветрот Precip Настани Услови
1:00 AM 30 °F 27 °F 83% 29.91 инчи 6 mi ЗЈЗ 4.5 mph - -   Заоблачено
4:00 AM 30 °F 23 °F 67% 29.97 инчи 12 mi СЗ 4.5 mph - -   Претежно облачно
7:00 AM 25 °F 21 °F 78% 30.04 инчи 12 mi ССЗ 2.2 mph - -   Делумно облачно
10:00 AM 30 °F 22 °F 61% 30.10 инчи 12 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - -   Делумно облачно
1:00 PM 35 °F 22 °F 48% 30.08 инчи 12 mi ССЗ 4.5 mph - -   Делумно облачно
4:00 PM 32 °F 25 °F 65% 30.11 инчи 12 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - -   Претежно облачно
7:00 PM 28 °F 24 °F 79% 30.13 инчи 6 mi Север 4.5 mph - -   Умерено облачно
10:00 PM 24 °F 20 °F 79% 30.15 инчи 12 mi ЈЈИ 4.5 mph - -