Orma, Greece

11:37 AM EEST на 25 Април, 2018 (GMT +0300)
Orma

Времето Историја за 13583 - Јуни, 2017

Change the Weather History Date:

Понеделник, Јуни 19, 2017

  Actual Average Record
Temperature  
Просечната температура 64 °F -  
Максимална температура 74 °F 82 °F - ()
Минимална температура 57 °F 55 °F - ()
Growing Degree Days 14 (Base 50)    
Moisture  
Точка на kондензација 48 °F    
Average Humidity 48    
Maximum Humidity 70    
Minimum Humidity 29    
Врнежите  
Врнежите 0.00 инчи 0.05 инчи - ()
Притисок за нивото на морето  
Притисок за нивото на морето 30.03 инчи    
Ветер  
Брзината на ветерот 4 mph ()    
Максималната брзината на ветерот 13 mph    
Max Gust Speed -    
Видливост 12.0 миљи    
Настани      
T = Trace of Precipitation, MM = Missing Value Source: Averaged Metar Reports

Daily Weather History Graph

Daily Weather History Graph

Search for Another Location

Airport or City:

Астрономијата

Jun. 19, 2017 Изгревање Заоѓање
Актуелно време 6:01 AM EEST 9:09 PM EEST
Граѓанскиот самрак 5:28 AM EEST 9:43 PM EEST
Наутички самрак 4:45 AM EEST 10:26 PM EEST
Астрономски самрак 3:54 AM EEST 11:17 PM EEST
Месечината 2:43 AM EEST (6/19) 3:37 PM EEST (6/19)
Должина на видливата светлина 16h 15m
Должина на денот
15h 07m
Последниот квартал, 30% of the Moon is Illuminated
Јун 19
Последниот квартал
Јун 24
New
Јул 1
Првиот квартал
Јул 9
Полна Месечина
Јул 16
Последниот квартал

Hourly Weather History & Observations

Време (EEST) Темп. Точка на kондензација Влажност Притисок Видливост Wind Dir Брзината на ветерот Брзина од налетот на ветрот Precip Настани Услови
12:00 AM 56 °F 48 °F 67% 30.02 инчи 12 mi Север 2.2 mph - -   Претежно облачно
3:00 AM 57 °F 50 °F 70% 30.01 инчи 12 mi СЗ 2.2 mph - -   Заоблачено
6:00 AM 57 °F 49 °F 68% 30.02 инчи 12 mi ЗСЗ 4.5 mph - -   Заоблачено
9:00 AM 63 °F 48 °F 47% 30.03 инчи 12 mi СЗ 6.7 mph - -   Претежно облачно
12:00 PM 67 °F 47 °F 38% 30.04 инчи 12 mi Север 11.2 mph - -   Претежно облачно
3:00 PM 72 °F 47 °F 29% 30.02 инчи 12 mi Север 13.4 mph - -   Претежно облачно
6:00 PM 72 °F 47 °F 29% 30.02 инчи 12 mi Север 6.7 mph - -   Умерено облачно
9:00 PM 68 °F 47 °F 37% 30.06 инчи 12 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - -   Умерено облачно