Agus Mahala, Kosovo

01:27 AM CET на 22 Февруари, 2019 (GMT +0100)
Agus Mahala

Времето Историја за 13571 - Октомври, 2018

Change the Weather History Date:

Петок, Октомври 12, 2018

  Actual Average Record
Temperature  
Просечната температура 56 °F -  
Максимална температура 72 °F - - ()
Минимална температура 41 °F - - ()
Degree Days  
Дена греење 8    
Growing Degree Days 6 (Base 50)    
Moisture  
Точка на kондензација 44 °F    
Average Humidity 66    
Maximum Humidity 96    
Minimum Humidity 30    
Врнежите  
Врнежите 0.00 инчи - - ()
Притисок за нивото на морето  
Притисок за нивото на морето 30.27 инчи    
Ветер  
Брзината на ветерот 2 mph ()    
Максималната брзината на ветерот 9 mph    
Max Gust Speed -    
Видливост 12.0 миљи    
Настани      
T = Trace of Precipitation, MM = Missing Value Source: Averaged Metar Reports

Daily Weather History Graph

Daily Weather History Graph

Search for Another Location

Airport or City:

Астрономијата

Oct. 12, 2018 Изгревање Заоѓање
Актуелно време 6:44 AM CEST 5:58 PM CEST
Граѓанскиот самрак 6:16 AM CEST 6:27 PM CEST
Наутички самрак 5:43 AM CEST 6:59 PM CEST
Астрономски самрак 5:11 AM CEST 7:31 PM CEST
Месечината 10:02 AM CEST (10/12) 8:19 PM CEST (10/12)
Должина на видливата светлина 12h 10m
Должина на денот
11h 14m
Првиот квартал, 12% of the Moon is Illuminated
Oкт 12
Првиот квартал
Oкт 16
Првиот квартал
Oкт 24
Полна Месечина
Oкт 31
Последниот квартал
Ное 7
New

Hourly Weather History & Observations

Време (CEST) Темп. Точка на kондензација Влажност Притисок Видливост Wind Dir Брзината на ветерот Брзина од налетот на ветрот Precip Настани Услови
2:00 AM 45 °F 41 °F 82% 30.28 инчи 12 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - -  
5:00 AM 45 °F 44 °F 94% 30.31 инчи 12 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - -  
8:00 AM 42 °F 41 °F 96% 30.33 инчи 12 mi СЗ 4.5 mph - -   Умерено облачно
11:00 AM 60 °F 45 °F 46% 30.28 инчи 12 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - -   Умерено облачно
2:00 PM 71 °F 46 °F 30% 30.19 инчи 12 mi Исток 8.9 mph - -   Умерено облачно
8:00 PM 62 °F 43 °F 39% 30.23 инчи 12 mi Север 4.5 mph - -   Делумно облачно
11:00 PM 51 °F 46 °F 76% 30.30 инчи 12 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - -