Agus Mahala, Kosovo

09:25 PM CET на 18 Јануари, 2019 (GMT +0100)
Agus Mahala

Времето Историја за 13571 - Јуни, 2018

Change the Weather History Date:

Четврток, Јуни 14, 2018

  Actual Average Record
Temperature  
Просечната температура 66 °F -  
Максимална температура 77 °F - - ()
Минимална температура 56 °F - - ()
Cooling Degree Days 2    
Growing Degree Days 16 (Base 50)    
Moisture  
Точка на kондензација 62 °F    
Average Humidity 83    
Maximum Humidity 96    
Minimum Humidity 64    
Врнежите  
Врнежите 0.16 инчи - - ()
Притисок за нивото на морето  
Притисок за нивото на морето 29.66 инчи    
Ветер  
Брзината на ветерот 1 mph ()    
Максималната брзината на ветерот 4 mph    
Max Gust Speed -    
Видливост 11.2 миљи    
Настани Грмотевици    
T = Trace of Precipitation, MM = Missing Value Source: Averaged Metar Reports

Daily Weather History Graph

Daily Weather History Graph

Search for Another Location

Airport or City:

Астрономијата

Jun. 14, 2018 Изгревање Заоѓање
Актуелно време 4:58 AM CEST 8:13 PM CEST
Граѓанскиот самрак 4:23 AM CEST 8:47 PM CEST
Наутички самрак 3:39 AM CEST 9:32 PM CEST
Астрономски самрак 2:45 AM CEST 10:26 PM CEST
Месечината 5:39 AM CEST (6/14) 8:53 PM CEST (6/14)
Должина на видливата светлина 16h 24m
Должина на денот
15h 14m
Млада Месечината, 1% of the Moon is Illuminated
Јун 14
Млада Месечината
Јун 20
Првиот квартал
Јун 28
Полна Месечина
Јул 6
Последниот квартал
Јул 13
New

Hourly Weather History & Observations

Време (CEST) Темп. Точка на kондензација Влажност Притисок Видливост Wind Dir Брзината на ветерот Брзина од налетот на ветрот Precip Настани Услови
2:00 AM 61 °F 60 °F 93% 29.66 инчи 12 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - -  
5:00 AM 57 °F 55 °F 91% 29.67 инчи 12 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - -   Умерено облачно
8:00 AM 63 °F 61 °F 90% 29.65 инчи 12 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - -   Претежно облачно
11:00 AM 74 °F 66 °F 68% 29.63 инчи 12 mi СИ 4.5 mph - -   Делумно облачно
2:00 PM 77 °F 68 °F 67% 29.60 инчи 12 mi ССИ 2.2 mph - -   Претежно облачно
5:00 PM 77 °F 67 °F 64% 29.58 инчи 12 mi ССИ 4.5 mph - -   Претежно облачно
8:00 PM 61 °F 60 °F 94% 29.73 инчи 6 mi ССИ 2.2 mph - - Грмотевици Слаби грмотевици
11:00 PM 59 °F 58 °F 96% 29.73 инчи 12 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - -   Умерено облачно