Agus Mahala, Kosovo

09:16 PM CET на 18 Јануари, 2019 (GMT +0100)
Agus Mahala

Времето Историја за 13571 - Мај, 2018

Change the Weather History Date:

Четврток, Мај 17, 2018

  Actual Average Record
Temperature  
Просечната температура 62 °F -  
Максимална температура 76 °F - - ()
Минимална температура 49 °F - - ()
Degree Days  
Дена греење 2    
Growing Degree Days 12 (Base 50)    
Moisture  
Точка на kондензација 53 °F    
Average Humidity 63    
Maximum Humidity 92    
Minimum Humidity 31    
Врнежите  
Врнежите 0.00 инчи - - ()
Притисок за нивото на морето  
Притисок за нивото на морето 29.93 инчи    
Ветер  
Брзината на ветерот 1 mph ()    
Максималната брзината на ветерот 4 mph    
Max Gust Speed -    
Видливост 12.0 миљи    
Настани      
T = Trace of Precipitation, MM = Missing Value Source: Averaged Metar Reports

Daily Weather History Graph

Daily Weather History Graph

Search for Another Location

Airport or City:

Астрономијата

May. 17, 2018 Изгревање Заоѓање
Актуелно време 5:12 AM CEST 7:51 PM CEST
Граѓанскиот самрак 4:40 AM CEST 8:24 PM CEST
Наутички самрак 3:59 AM CEST 9:04 PM CEST
Астрономски самрак 3:14 AM CEST 9:51 PM CEST
Месечината 6:59 AM CEST (5/17) 10:06 PM CEST (5/17)
Должина на видливата светлина 15h 43m
Должина на денот
14h 39m
Првиот квартал, 5% of the Moon is Illuminated
Maј 17
Првиот квартал
Maј 22
Првиот квартал
Maј 29
Полна Месечина
Јун 6
Последниот квартал
Јун 13
New

Hourly Weather History & Observations

Време (CEST) Темп. Точка на kондензација Влажност Притисок Видливост Wind Dir Брзината на ветерот Брзина од налетот на ветрот Precip Настани Услови
2:00 AM 51 °F 49 °F 91% 29.94 инчи 12 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - -  
5:00 AM 49 °F 47 °F 92% 29.96 инчи 12 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - -   Делумно облачно
11:00 AM 69 °F 56 °F 53% 29.93 инчи 12 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - -   Делумно облачно
2:00 PM 74 °F 56 °F 42% 29.91 инчи 12 mi СИ 2.2 mph - -  
5:00 PM 76 °F 51 °F 31% 29.88 инчи 12 mi Југ 4.5 mph - -   Умерено облачно
8:00 PM 68 °F 55 °F 54% 29.91 инчи 12 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - -   Делумно облачно
11:00 PM 58 °F 54 °F 80% 30.00 инчи 12 mi СЗ 4.5 mph - -