Agus Mahala, Kosovo

09:38 PM CET на 18 Јануари, 2019 (GMT +0100)
Agus Mahala

Времето Историја за 13571 - Април, 2018

Change the Weather History Date:

Вторник, Април 17, 2018

  Actual Average Record
Temperature  
Просечната температура 59 °F -  
Максимална температура 70 °F - - ()
Минимална температура 48 °F - - ()
Degree Days  
Дена греење 6    
Growing Degree Days 9 (Base 50)    
Moisture  
Точка на kондензација 54 °F    
Average Humidity 76    
Maximum Humidity 94    
Minimum Humidity 50    
Врнежите  
Врнежите 0.00 инчи - - ()
Притисок за нивото на морето  
Притисок за нивото на морето 30.02 инчи    
Ветер  
Брзината на ветерот 1 mph ()    
Максималната брзината на ветерот 4 mph    
Max Gust Speed -    
Видливост 12.0 миљи    
Настани      
T = Trace of Precipitation, MM = Missing Value Source: Averaged Metar Reports

Daily Weather History Graph

Daily Weather History Graph

Search for Another Location

Airport or City:

Астрономијата

Apr. 17, 2018 Изгревање Заоѓање
Актуелно време 5:52 AM CEST 7:19 PM CEST
Граѓанскиот самрак 5:22 AM CEST 7:48 PM CEST
Наутички самрак 4:47 AM CEST 8:23 PM CEST
Астрономски самрак 4:10 AM CEST 9:01 PM CEST
Месечината 6:59 AM CEST (4/17) 8:55 PM CEST (4/17)
Должина на видливата светлина 14h 25m
Должина на денот
13h 27m
Млада Месечината, 2% of the Moon is Illuminated
Aпр 17
Млада Месечината
Aпр 22
Првиот квартал
Aпр 30
Полна Месечина
Maј 8
Последниот квартал
Maј 15
New

Hourly Weather History & Observations

Време (CEST) Темп. Точка на kондензација Влажност Притисок Видливост Wind Dir Брзината на ветерот Брзина од налетот на ветрот Precip Настани Услови
2:00 AM 49 °F 48 °F 94% 30.01 инчи 12 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - -   Делумно облачно
8:00 AM 51 °F 49 °F 92% 30.03 инчи 12 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - -   Претежно облачно
11:00 AM 61 °F 58 °F 85% 30.03 инчи 12 mi ССИ 2.2 mph - -   Претежно облачно
2:00 PM 67 °F 57 °F 62% 30.00 инчи 12 mi СИ 4.5 mph - -   Претежно облачно
5:00 PM 71 °F 56 °F 50% 29.95 инчи 12 mi ССИ 2.2 mph - -   Умерено облачно
8:00 PM 63 °F 54 °F 66% 30.01 инчи 12 mi СИ 2.2 mph - -   Претежно облачно
11:00 PM 57 °F 54 °F 85% 30.12 инчи 12 mi ЈЈЗ 2.2 mph - -   Умерено облачно