Bistritsa, Bulgaria

10:25 PM EET на 18 Јануари, 2019 (GMT +0200)
Bistritsa

Времето Историја за 13493 - Јануари, 2019

Change the Weather History Date:

Сабота, Јануари 12, 2019

  Actual Average Record
Temperature  
Просечната температура 25 °F -  
Максимална температура 32 °F - - ()
Минимална температура 17 °F - - ()
Degree Days  
Дена греење 40    
Moisture  
Точка на kондензација 17 °F    
Average Humidity 70    
Maximum Humidity 85    
Minimum Humidity 49    
Врнежите  
Врнежите 0.00 инчи - - ()
Притисок за нивото на морето  
Притисок за нивото на морето 30.10 инчи    
Ветер  
Брзината на ветерот 6 mph ()    
Максималната брзината на ветерот 11 mph    
Max Gust Speed -    
Видливост 9.9 миљи    
Настани      
T = Trace of Precipitation, MM = Missing Value Source: Averaged Metar Reports

Daily Weather History Graph

Daily Weather History Graph

Search for Another Location

Airport or City:

Астрономијата

Jan. 12, 2019 Изгревање Заоѓање
Актуелно време 7:58 AM EET 5:19 PM EET
Граѓанскиот самрак 7:26 AM EET 5:51 PM EET
Наутички самрак 6:52 AM EET 6:25 PM EET
Астрономски самрак 6:18 AM EET 6:59 PM EET
Месечината 11:29 AM EET (1/12) 11:26 PM EET (1/12)
Должина на видливата светлина 10h 24m
Должина на денот
9h 21m
Првиот квартал, 32% of the Moon is Illuminated
Jaн 12
Првиот квартал
Jaн 14
Првиот квартал
Jaн 21
Полна Месечина
Jaн 27
Последниот квартал
Фев 4
New

Hourly Weather History & Observations

Време (EET) Темп. Точка на kондензација Влажност Притисок Видливост Wind Dir Брзината на ветерот Брзина од налетот на ветрот Precip Настани Услови
2:00 AM 20 °F 17 °F 80% 30.17 инчи 12 mi ССИ 11.2 mph - -   Заоблачено
5:00 AM 21 °F 18 °F 85% 30.14 инчи 12 mi СИ 11.2 mph - -   Заоблачено
8:00 AM 23 °F 18 °F 75% 30.11 инчи 6 mi СИ 6.7 mph - -   Заоблачено
11:00 AM 25 °F 17 °F 63% 30.12 инчи 1 mi ЈЈЗ 2.2 mph - -   Претежно облачно
2:00 PM 31 °F 19 °F 49% 30.02 инчи 12 mi ЈЗ 4.5 mph - -   Умерено облачно
5:00 PM 28 °F 19 °F 59% 30.02 инчи 12 mi ЈЗ 4.5 mph - -   Ведро
8:00 PM 21 °F 17 °F 75% 30.10 инчи 12 mi СИ 6.7 mph - -   Ведро
11:00 PM 17 °F 12 °F 74% 30.11 инчи 12 mi СИ 8.9 mph - -   Ведро