Tokyo, Јапонија

06:01 AM JST на 19 Јануари, 2019 (GMT +0900)
Tokyo (Haneda) International

Времето Историја за RJTT - Јули, 2018

Change the Weather History Date:

Петок, Јули 13, 2018

  Actual Average Record
Temperature  
Просечната температура 84 °F -  
Максимална температура 91 °F 83 °F 95 °F (2004)
Минимална температура 78 °F 72 °F 64 °F (1998)
Cooling Degree Days 20    
Growing Degree Days 34 (Base 50)    
Moisture  
Точка на kондензација 75 °F    
Average Humidity 76    
Maximum Humidity 89    
Minimum Humidity 55    
Врнежите  
Врнежите 0.00 инчи - - ()
Притисок за нивото на морето  
Притисок за нивото на морето 29.80 инчи    
Ветер  
Брзината на ветерот 8 mph ()    
Максималната брзината на ветерот 15 mph    
Max Gust Speed -    
Видливост 6.2 миљи    
Настани      
Averages and records for this station are not official NWS values.
T = Trace of Precipitation, MM = Missing Value Source: Averaged Metar Reports

Daily Weather History Graph

Daily Weather History Graph

Search for Another Location

Airport or City:

Астрономијата

Jul. 13, 2018 Изгревање Заоѓање
Актуелно време 4:35 AM JST 6:57 PM JST
Граѓанскиот самрак 4:05 AM JST 7:27 PM JST
Наутички самрак 3:29 AM JST 8:03 PM JST
Астрономски самрак 2:49 AM JST 8:42 PM JST
Месечината 4:25 AM JST (7/13) 7:03 PM JST (7/13)
Должина на видливата светлина 15h 21m
Должина на денот
14h 22m
Млада Месечината, 0% of the Moon is Illuminated
Јул 13
Млада Месечината
Јул 20
Првиот квартал
Јул 28
Полна Месечина
Aвг 5
Последниот квартал
Aвг 11
New

Hourly Weather History & Observations

Време (JST) Темп. Индекс на топлина Точка на kондензација Влажност Притисок Видливост Wind Dir Брзината на ветерот Брзина од налетот на ветрот Precip Настани Услови
12:00 AM 78.8 °F - 75.2 °F 89% 29.86 инчи 6.2 mi ЈЈЗ 6.9 mph - N/A   Умерено облачно
12:30 AM 78.8 °F - 75.2 °F 89% 29.83 инчи 6.2 mi Југ 6.9 mph - N/A   Умерено облачно
1:00 AM 78.8 °F - 75.2 °F 89% 29.83 инчи 6.2 mi ЈЗ 5.8 mph - N/A   Умерено облачно
1:30 AM 78.8 °F - 75.2 °F 89% 29.83 инчи 6.2 mi ЈЈЗ 5.8 mph - N/A   Умерено облачно
2:00 AM 78.8 °F - 75.2 °F 89% 29.83 инчи 6.2 mi ЗЈЗ 6.9 mph - N/A   Умерено облачно
2:30 AM 78.8 °F - 75.2 °F 89% 29.83 инчи 6.2 mi ЗЈЗ 6.9 mph - N/A   Умерено облачно
3:00 AM 78.8 °F - 75.2 °F 89% 29.83 инчи 6.2 mi ЗЈЗ 8.1 mph - N/A   Претежно облачно
3:30 AM 78.8 °F - 75.2 °F 89% 29.83 инчи 6.2 mi ЗЈЗ 5.8 mph - N/A   Претежно облачно
4:00 AM 78.8 °F - 75.2 °F 89% 29.83 инчи 6.2 mi Запад 4.6 mph - N/A   Претежно облачно
4:30 AM 78.8 °F - 75.2 °F 89% 29.83 инчи 6.2 mi ЗЈЗ 3.5 mph - N/A   Претежно облачно
5:00 AM 78.8 °F - 75.2 °F 89% 29.83 инчи 6.2 mi Запад 4.6 mph - N/A   Претежно облачно
5:30 AM 80.6 °F 87.1 °F 77.0 °F 89% 29.83 инчи 6.2 mi ЈЗ 5.8 mph - N/A   Претежно облачно
6:00 AM 80.6 °F 87.1 °F 77.0 °F 89% 29.83 инчи 6.2 mi ЈЗ 5.8 mph - N/A   Претежно облачно
6:30 AM 82.4 °F 90.9 °F 77.0 °F 84% 29.83 инчи 6.2 mi Променлив 5.8 mph - N/A   Умерено облачно
7:00 AM 82.4 °F 89.5 °F 75.2 °F 79% 29.83 инчи 6.2 mi ЗЈЗ 8.1 mph - N/A   Умерено облачно
7:30 AM 82.4 °F 89.5 °F 75.2 °F 79% 29.83 инчи 6.2 mi ЗЈЗ 6.9 mph - N/A   Умерено облачно
8:00 AM 84.2 °F 94.1 °F 77.0 °F 79% 29.83 инчи 6.2 mi Променлив 3.5 mph - N/A   Умерено облачно
8:30 AM 84.2 °F 96.1 °F 78.8 °F 84% 29.83 инчи 6.2 mi ЈЈИ 9.2 mph - N/A   Умерено облачно
9:00 AM 84.2 °F 94.1 °F 77.0 °F 79% 29.83 инчи 6.2 mi ЈЈИ 8.1 mph - N/A   Претежно облачно
9:30 AM 87.8 °F 102.5 °F 78.8 °F 75% 29.83 инчи 6.2 mi ЈЈИ 11.5 mph - N/A   Делумно облачно
10:00 AM 86.0 °F 96.9 °F 77.0 °F 74% 29.83 инчи 6.2 mi ЈИ 10.4 mph - N/A   Умерено облачно
10:30 AM 86.0 °F 96.9 °F 77.0 °F 74% 29.80 инчи 6.2 mi ЈЈИ 12.7 mph - N/A   Умерено облачно
11:00 AM 87.8 °F 99.7 °F 77.0 °F 70% 29.80 инчи 6.2 mi ЈЈИ 12.7 mph - N/A   Умерено облачно
11:30 AM 89.6 °F 102.2 °F 77.0 °F 66% 29.80 инчи 6.2 mi Југ 13.8 mph - N/A   Умерено облачно
12:00 PM 87.8 °F 97.6 °F 75.2 °F 66% 29.80 инчи 6.2 mi ЈЈИ 13.8 mph - N/A   Умерено облачно
12:30 PM 87.8 °F 97.6 °F 75.2 °F 66% 29.77 инчи 6.2 mi Југ 15.0 mph - N/A   Умерено облачно
1:00 PM 87.8 °F 97.6 °F 75.2 °F 66% 29.77 инчи 6.2 mi Југ 15.0 mph - N/A   Умерено облачно
1:30 PM 89.6 °F 99.8 °F 75.2 °F 62% 29.77 инчи 6.2 mi Југ 13.8 mph - N/A   Умерено облачно
2:00 PM 89.6 °F 99.8 °F 75.2 °F 62% 29.77 инчи 6.2 mi Југ 13.8 mph - N/A   Умерено облачно
2:30 PM 89.6 °F 98.2 °F 73.4 °F 59% 29.77 инчи 6.2 mi Југ 13.8 mph - N/A   Умерено облачно
3:00 PM 91.4 °F 102.5 °F 75.2 °F 59% 29.77 инчи 6.2 mi Југ 10.4 mph - N/A   Умерено облачно
3:30 PM 89.6 °F 98.2 °F 73.4 °F 59% 29.77 инчи 6.2 mi Југ 12.7 mph - N/A   Умерено облачно
4:00 PM 89.6 °F 96.2 °F 71.6 °F 55% 29.74 инчи 6.2 mi ЈЈЗ 12.7 mph - N/A   Умерено облачно
4:30 PM 89.6 °F 98.2 °F 73.4 °F 59% 29.74 инчи 6.2 mi Југ 12.7 mph - N/A   Умерено облачно
5:00 PM 89.6 °F 98.2 °F 73.4 °F 59% 29.77 инчи 6.2 mi Југ 10.4 mph - N/A   Умерено облачно
5:30 PM 89.6 °F 98.2 °F 73.4 °F 59% 29.77 инчи 6.2 mi ЈЈЗ 10.4 mph - N/A   Умерено облачно
6:00 PM 87.8 °F 95.6 °F 73.4 °F 62% 29.77 инчи 6.2 mi Југ 13.8 mph - N/A   Умерено облачно
6:30 PM 86.0 °F 95.1 °F 75.2 °F 70% 29.77 инчи 6.2 mi ЈЈЗ 12.7 mph - N/A   Умерено облачно
7:00 PM 86.0 °F 95.1 °F 75.2 °F 70% 29.77 инчи 6.2 mi ЈЈЗ 11.5 mph - N/A   Умерено облачно
7:30 PM 84.2 °F 92.3 °F 75.2 °F 74% 29.77 инчи 6.2 mi ЈЈЗ 11.5 mph - N/A   Умерено облачно
8:00 PM 84.2 °F 94.1 °F 77.0 °F 79% 29.80 инчи 6.2 mi ЈЈЗ 6.9 mph - N/A   Умерено облачно
8:30 PM 84.2 °F 94.1 °F 77.0 °F 79% 29.80 инчи 6.2 mi ЈЈЗ 8.1 mph - N/A   Умерено облачно
9:00 PM 84.2 °F 92.3 °F 75.2 °F 74% 29.80 инчи 6.2 mi ЈЈЗ 8.1 mph - N/A   Умерено облачно
9:30 PM 84.2 °F 92.3 °F 75.2 °F 74% 29.80 инчи 6.2 mi Југ 11.5 mph - N/A   Умерено облачно
10:00 PM 82.4 °F 89.5 °F 75.2 °F 79% 29.80 инчи 6.2 mi ЈЈЗ 10.4 mph - N/A   Умерено облачно
10:30 PM 84.2 °F 94.1 °F 77.0 °F 79% 29.80 инчи 6.2 mi ЈЗ 8.1 mph - N/A   Делумно облачно
11:00 PM 84.2 °F 92.3 °F 75.2 °F 74% 29.80 инчи 6.2 mi ЗЈЗ 9.2 mph - N/A   Претежно облачно
11:30 PM 82.4 °F 89.5 °F 75.2 °F 79% 29.77 инчи 6.2 mi ЈЗ 6.9 mph - N/A   Умерено облачно