Podgorica, Montenegro

09:24 PM CET на 16 Ноември, 2018 (GMT +0100)
Podgorica

Времето Историја за LYPG - Јули, 2018

Change the Weather History Date:

Четврток, Јули 12, 2018

  Actual Average Record
Temperature  
Просечната температура 78 °F -  
Максимална температура 89 °F 87 °F 102 °F (2002)
Минимална температура 66 °F 67 °F 60 °F (2005)
Cooling Degree Days 12    
Growing Degree Days 28 (Base 50)    
Moisture  
Точка на kондензација 60 °F    
Average Humidity 55    
Maximum Humidity 78    
Minimum Humidity 33    
Врнежите  
Врнежите 0.00 инчи - - ()
Притисок за нивото на морето  
Притисок за нивото на морето 29.95 инчи    
Ветер  
Брзината на ветерот 3 mph ()    
Максималната брзината на ветерот 7 mph    
Max Gust Speed -    
Видливост 6.2 миљи    
Настани      
Averages and records for this station are not official NWS values.
T = Trace of Precipitation, MM = Missing Value Source: Averaged Metar Reports

Daily Weather History Graph

Daily Weather History Graph

Search for Another Location

Airport or City:

Астрономијата

Jul. 12, 2018 Изгревање Заоѓање
Актуелно време 5:16 AM CEST 8:19 PM CEST
Граѓанскиот самрак 4:43 AM CEST 8:53 PM CEST
Наутички самрак 3:59 AM CEST 9:36 PM CEST
Астрономски самрак 3:08 AM CEST 10:27 PM CEST
Месечината 4:26 AM CEST (7/12) 7:44 PM CEST (7/12)
Должина на видливата светлина 16h 10m
Должина на денот
15h 02m
Последниот квартал, 1% of the Moon is Illuminated
Јул 12
Последниот квартал
Јул 13
New
Јул 19
Првиот квартал
Јул 27
Полна Месечина
Aвг 4
Последниот квартал

Hourly Weather History & Observations

Време (CEST) Темп. Индекс на топлина Точка на kондензација Влажност Притисок Видливост Wind Dir Брзината на ветерот Брзина од налетот на ветрот Precip Настани Услови
12:00 AM 71.6 °F - 60.8 °F 69% 29.95 инчи - ИЈИ 3.5 mph - N/A   Ведро
12:30 AM 71.6 °F - 60.8 °F 69% 29.95 инчи - ССИ 4.6 mph - N/A   Ведро
1:00 AM 69.8 °F - 60.8 °F 73% 29.95 инчи - ССЗ 3.5 mph - N/A   Ведро
1:30 AM 69.8 °F - 60.8 °F 73% 29.95 инчи - Променлив 2.3 mph - N/A   Ведро
2:00 AM 71.6 °F - 60.8 °F 69% 29.95 инчи - Север 4.6 mph - N/A   Ведро
2:30 AM 69.8 °F - 60.8 °F 73% 29.95 инчи - СИ 5.8 mph - N/A   Ведро
3:00 AM 69.8 °F - 60.8 °F 73% 29.95 инчи - Променлив 2.3 mph - N/A   Ведро
3:30 AM 68.0 °F - 60.8 °F 78% 29.95 инчи - Запад 2.3 mph - N/A   Ведро
4:00 AM 68.0 °F - 60.8 °F 78% 29.95 инчи - Запад 4.6 mph - N/A   Ведро
4:30 AM 68.0 °F - 60.8 °F 78% 29.95 инчи - ССЗ 2.3 mph - N/A   Ведро
5:00 AM 66.2 °F - 59.0 °F 78% 29.95 инчи - Променлив 2.3 mph - N/A   Ведро
5:30 AM 66.2 °F - 59.0 °F 78% 29.95 инчи - ССИ 3.5 mph - N/A   Ведро
6:00 AM 66.2 °F - 59.0 °F 78% 29.95 инчи - Променлив 2.3 mph - N/A   Ведро
6:30 AM 69.8 °F - 59.0 °F 68% 29.98 инчи - Променлив 1.2 mph - N/A   Ведро
7:00 AM 71.6 °F - 60.8 °F 69% 29.98 инчи - Променлив 1.2 mph - N/A   Ведро
7:30 AM 75.2 °F - 60.8 °F 61% 29.98 инчи - ССЗ 3.5 mph - N/A   Ведро
8:00 AM 75.2 °F - 60.8 °F 61% 29.98 инчи - Север 3.5 mph - N/A   Ведро
8:30 AM 78.8 °F - 59.0 °F 51% 29.98 инчи - Променлив 2.3 mph - N/A   Ведро
9:00 AM 78.8 °F - 59.0 °F 51% 29.98 инчи - Променлив 2.3 mph - N/A   Ведро
9:30 AM 80.6 °F 81.1 °F 59.0 °F 48% 29.98 инчи - ИЈИ 1.2 mph - N/A   Ведро
10:00 AM 82.4 °F 82.9 °F 60.8 °F 48% 29.98 инчи - Исток 2.3 mph - N/A   Ведро
10:30 AM 82.4 °F 82.9 °F 60.8 °F 48% 29.95 инчи - Променлив 2.3 mph - N/A   Ведро
11:00 AM 84.2 °F 84.4 °F 60.8 °F 45% 29.95 инчи - Југ 4.6 mph - N/A   Ведро
11:30 AM 84.2 °F 85.0 °F 62.6 °F 48% 29.95 инчи - Југ 3.5 mph - N/A   Ведро
12:00 PM 86.0 °F 86.6 °F 62.6 °F 45% 29.95 инчи 6.2 mi Променлив 2.3 mph - N/A   Умерено облачно
12:30 PM 86.0 °F 86.1 °F 60.8 °F 43% 29.95 инчи 6.2 mi Југ 4.6 mph - N/A   Умерено облачно
1:00 PM 87.8 °F 87.1 °F 59.0 °F 38% 29.95 инчи 6.2 mi Југ 4.6 mph - N/A   Умерено облачно
1:30 PM 87.8 °F 86.5 °F 57.2 °F 35% 29.95 инчи 6.2 mi ЈЈИ 5.8 mph - N/A   Умерено облачно
2:00 PM 89.6 °F 88.1 °F 57.2 °F 33% 29.95 инчи 6.2 mi Југ 4.6 mph - N/A   Умерено облачно
2:30 PM 89.6 °F 88.1 °F 57.2 °F 33% 29.95 инчи 6.2 mi ЈИ 6.9 mph - N/A   Умерено облачно
3:00 PM 89.6 °F 89.5 °F 60.8 °F 38% 29.92 инчи 6.2 mi Југ 5.8 mph - N/A   Умерено облачно
3:30 PM 89.6 °F 89.5 °F 60.8 °F 38% 29.92 инчи 6.2 mi Југ 5.8 mph - N/A   Умерено облачно
4:00 PM 89.6 °F 89.5 °F 60.8 °F 38% 29.92 инчи 6.2 mi Југ 5.8 mph - N/A   Умерено облачно
4:30 PM 89.6 °F 89.5 °F 60.8 °F 38% 29.92 инчи 6.2 mi ЈЈИ 5.8 mph - N/A   Умерено облачно
5:00 PM 89.6 °F 89.5 °F 60.8 °F 38% 29.92 инчи 6.2 mi Југ 4.6 mph - N/A   Умерено облачно
5:30 PM 89.6 °F 89.5 °F 60.8 °F 38% 29.92 инчи 6.2 mi ЈЈЗ 5.8 mph - N/A   Умерено облачно
6:00 PM 87.8 °F 87.1 °F 59.0 °F 38% 29.92 инчи 6.2 mi ЈЈЗ 6.9 mph - N/A   Умерено облачно
6:30 PM 87.8 °F 86.5 °F 57.2 °F 35% 29.92 инчи 6.2 mi ЈЈЗ 6.9 mph - N/A   Умерено облачно
7:00 PM 86.0 °F 84.9 °F 57.2 °F 37% 29.92 инчи 6.2 mi ЈЈЗ 5.8 mph - N/A   Умерено облачно
7:30 PM 84.2 °F 83.8 °F 59.0 °F 42% 29.92 инчи 6.2 mi ЈЈЗ 4.6 mph - N/A   Умерено облачно
8:00 PM 82.4 °F 82.5 °F 59.0 °F 45% 29.92 инчи - Југ 3.5 mph - N/A   Ведро
8:30 PM 80.6 °F 81.5 °F 60.8 °F 51% 29.92 инчи - ЈИ 6.9 mph - N/A   Ведро
9:00 PM 77.0 °F - 62.6 °F 61% 29.92 инчи - ЈИ 5.8 mph - N/A   Ведро
9:30 PM 77.0 °F - 60.8 °F 57% 29.95 инчи - ЈИ 4.6 mph - N/A   Ведро
10:00 PM 77.0 °F - 60.8 °F 57% 29.95 инчи - ЈЈЗ 3.5 mph - N/A   Ведро
10:30 PM 77.0 °F - 60.8 °F 57% 29.95 инчи - Променлив 2.3 mph - N/A   Ведро
11:00 PM 75.2 °F - 60.8 °F 61% 29.95 инчи - Променлив 2.3 mph - N/A   Ведро
11:30 PM 73.4 °F - 60.8 °F 65% 29.95 инчи - Променлив 2.3 mph - N/A   Ведро