Skopje-Petrovec, Macedonia

04:07 AM CEST на 16 Октомври, 2018 (GMT +0200)
Skopje

Времето Историја за LWSK - Ноември, 2017

Change the Weather History Date:

Вторник, Ноември 14, 2017

  Actual Average Record
Temperature  
Просечната температура 50 °F -  
Максимална температура 55 °F 46 °F - ()
Минимална температура 44 °F 31 °F - ()
Degree Days  
Дена греење 16    
Moisture  
Точка на kондензација 46 °F    
Average Humidity 85    
Maximum Humidity 100    
Minimum Humidity 66    
Врнежите  
Врнежите 0.08 инчи 0.07 инчи - ()
Притисок за нивото на морето  
Притисок за нивото на морето 29.91 инчи    
Ветер  
Брзината на ветерот 5 mph ()    
Максималната брзината на ветерот 22 mph    
Max Gust Speed -    
Видливост 6.1 миљи    
Настани Дожд    
T = Trace of Precipitation, MM = Missing Value Source: Averaged Metar Reports

Daily Weather History Graph

Daily Weather History Graph

Search for Another Location

Airport or City:

Астрономијата

Nov. 14, 2017 Изгревање Заоѓање
Актуелно време 6:21 AM CET 4:13 PM CET
Граѓанскиот самрак 5:52 AM CET 4:43 PM CET
Наутички самрак 5:18 AM CET 5:16 PM CET
Астрономски самрак 4:45 AM CET 5:49 PM CET
Месечината 1:58 AM CET (11/14) 2:32 PM CET (11/14)
Должина на видливата светлина 10h 51m
Должина на денот
9h 51m
Последниот квартал, 15% of the Moon is Illuminated
Ное 14
Последниот квартал
Ное 18
New
Ное 26
Првиот квартал
Дек 3
Полна Месечина
Дек 10
Последниот квартал

Hourly Weather History & Observations

Време (CET) Темп. Лични чувство за темп. со ветерот Точка на kондензација Влажност Притисок Видливост Wind Dir Брзината на ветерот Брзина од налетот на ветрот Precip Настани Услови
12:00 AM 55.4 °F - 51.8 °F 88% 29.71 инчи 6.2 mi ЗСЗ 2.3 mph - N/A   Делумно облачно
12:30 AM 53.6 °F - 50.0 °F 88% 29.71 инчи 6.2 mi СИ 2.3 mph - N/A   Делумно облачно
1:00 AM 51.8 °F - 50.0 °F 94% 29.74 инчи 6.2 mi ИСИ 2.3 mph - N/A   Умерено облачно
1:30 AM 50.0 °F - 48.2 °F 94% 29.74 инчи 6.2 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Умерено облачно
2:00 AM 50.0 °F - 48.2 °F 94% 29.74 инчи 6.2 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Претежно облачно
2:30 AM 51.8 °F - 50.0 °F 94% 29.74 инчи 6.2 mi Север 3.5 mph - N/A   Претежно облачно
3:00 AM 53.6 °F - 51.8 °F 94% 29.74 инчи 6.2 mi СИ 1.2 mph - N/A   Претежно облачно
3:30 AM 51.8 °F - 50.0 °F 94% 29.77 инчи 6.2 mi ССИ 3.5 mph - N/A   Претежно облачно
4:00 AM 52 °F - 50 °F 92% 29.79 инчи 6 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - -   Заоблачено
4:00 AM 51.8 °F - 50.0 °F 94% 29.77 инчи 6.2 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Заоблачено
4:30 AM 51.8 °F - 50.0 °F 94% 29.80 инчи 6.2 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Претежно облачно
5:00 AM 51.8 °F - 50.0 °F 94% 29.80 инчи 6.2 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Претежно облачно
5:30 AM 51.8 °F - 50.0 °F 94% 29.80 инчи 6.2 mi ССИ 2.3 mph - N/A   Претежно облачно
6:00 AM 50.0 °F - 50.0 °F 100% 29.80 инчи 6.2 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Претежно облачно
6:30 AM 51.8 °F - 50.0 °F 94% 29.83 инчи 6.2 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Претежно облачно
7:00 AM 51 °F - 49 °F 92% 29.86 инчи 6 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - -   Претежно облачно
7:00 AM 51.8 °F - 50.0 °F 94% 29.83 инчи 6.2 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Претежно облачно
7:30 AM 51.8 °F - 50.0 °F 94% 29.86 инчи 6.2 mi ССИ 2.3 mph - N/A   Претежно облачно
8:00 AM 53.6 °F - 50.0 °F 88% 29.86 инчи 6.2 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Претежно облачно
8:30 AM 53.6 °F - 51.8 °F 94% 29.89 инчи 6.2 mi ИСИ 4.6 mph - N/A Дожд Слаб дожд
9:00 AM 53.6 °F - 51.8 °F 94% 29.89 инчи 6.2 mi ССИ 6.9 mph - N/A   Заоблачено
9:30 AM 53.6 °F - 51.8 °F 94% 29.92 инчи 6.2 mi СИ 9.2 mph - N/A   Заоблачено
10:00 AM 54 °F - 49 °F 77% 29.92 инчи 6 mi ССИ 11.2 mph - -   Заоблачено
10:00 AM 53.6 °F - 48.2 °F 82% 29.92 инчи 6.2 mi ССИ 12.7 mph - N/A   Претежно облачно
10:30 AM 53.6 °F - 48.2 °F 82% 29.92 инчи 6.2 mi ССИ 21.9 mph - N/A   Претежно облачно
11:00 AM 53.6 °F - 48.2 °F 82% 29.92 инчи 6.2 mi ССИ 10.4 mph - N/A   Претежно облачно
11:30 AM 53.6 °F - 48.2 °F 82% 29.92 инчи 6.2 mi ССИ 10.4 mph - N/A   Претежно облачно
12:00 PM 55.4 °F - 48.2 °F 77% 29.92 инчи 6.2 mi ССИ 10.4 mph - N/A   Претежно облачно
12:30 PM 55.4 °F - 48.2 °F 77% 29.92 инчи 6.2 mi ССИ 11.5 mph - N/A   Претежно облачно
1:00 PM 55 °F - 47 °F 66% 29.94 инчи 6 mi ССИ 11.2 mph - -   Претежно облачно
1:00 PM 55.4 °F - 46.4 °F 72% 29.92 инчи 6.2 mi ССИ 13.8 mph - N/A   Претежно облачно
1:30 PM 55.4 °F - 46.4 °F 72% 29.95 инчи 6.2 mi ССИ 13.8 mph - N/A   Претежно облачно
2:00 PM 53.6 °F - 46.4 °F 77% 29.95 инчи 6.2 mi ССИ 13.8 mph - N/A   Претежно облачно
2:30 PM 53.6 °F - 44.6 °F 72% 29.95 инчи 6.2 mi ССИ 15.0 mph - N/A   Претежно облачно
3:00 PM 51.8 °F - 44.6 °F 76% 29.95 инчи 6.2 mi ССИ 12.7 mph - N/A   Претежно облачно
3:30 PM 51.8 °F - 42.8 °F 71% 29.95 инчи 6.2 mi ССИ 12.7 mph - N/A   Претежно облачно
4:00 PM - - 42 °F % 29.99 инчи 0 mi Север 6.7 mph - -   Заоблачено
4:00 PM 50.0 °F - 42.8 °F 76% 29.98 инчи 6.2 mi ССИ 15.0 mph - N/A   Заоблачено
5:00 PM 50.0 °F - 41.0 °F 71% 30.01 инчи 6.2 mi ССИ 16.1 mph - N/A   Заоблачено
5:30 PM 48.2 °F - 41.0 °F 76% 30.01 инчи 6.2 mi ССИ 15.0 mph - N/A   Заоблачено
6:00 PM 48.2 °F - 41.0 °F 76% 30.01 инчи 6.2 mi ССИ 13.8 mph - N/A   Заоблачено
6:30 PM 48.2 °F - 41.0 °F 76% 30.04 инчи 6.2 mi ССИ 11.5 mph - N/A   Заоблачено
7:00 PM 47 °F - 40 °F 71% 30.07 инчи 6 mi СИ 11.2 mph - -   Заоблачено
7:00 PM 48.2 °F - 41.0 °F 76% 30.04 инчи 6.2 mi СИ 11.5 mph - N/A   Заоблачено
7:30 PM 46.4 °F 41.1 °F 41.0 °F 81% 30.04 инчи 6.2 mi ССИ 11.5 mph - N/A   Слабо росење
8:30 PM 46.4 °F 41.9 °F 41.0 °F 81% 30.06 инчи 6.2 mi ССИ 9.2 mph - N/A Дожд Слаб дожд
9:00 PM 46.4 °F 41.9 °F 41.0 °F 81% 30.06 инчи 6.2 mi ССИ 9.2 mph - N/A   Слабо росење
9:30 PM 44.6 °F 41.4 °F 41.0 °F 87% 30.06 инчи 6.2 mi СИ 5.8 mph - N/A   Слабо росење
10:00 PM 45 °F - 41 °F 82% 30.12 инчи 9 mi ССИ 6.7 mph - - Дожд Слабо росење
10:00 PM 44.6 °F 40.7 °F 41.0 °F 87% 30.09 инчи 6.2 mi ССИ 6.9 mph - N/A   Слабо росење
10:30 PM 44.6 °F 42.2 °F 41.0 °F 87% 30.09 инчи 6.2 mi ССИ 4.6 mph - N/A   Густо росење
11:00 PM 44.6 °F 42.2 °F 41.0 °F 87% 30.09 инчи 6.2 mi ССИ 4.6 mph - N/A Дожд Слаб дожд
11:30 PM 44.6 °F 42.2 °F 41.0 °F 87% 30.09 инчи 6.2 mi СИ 4.6 mph - N/A Дожд Слаб дожд