Ohrid, Macedonia

01:31 AM CET на 22 Февруари, 2019 (GMT +0100)
Ohrid

Времето Историја за LWOH - Октомври, 2018

Change the Weather History Date:

Четврток, Октомври 11, 2018

  Actual Average Record
Temperature  
Просечната температура 57 °F -  
Максимална температура 69 °F - - ()
Минимална температура 45 °F - - ()
Degree Days  
Дена греење 8    
Growing Degree Days 7 (Base 50)    
Moisture  
Точка на kондензација 43 °F    
Average Humidity 54    
Maximum Humidity 72    
Minimum Humidity 29    
Врнежите  
Врнежите 0.00 инчи - - ()
Притисок за нивото на морето  
Притисок за нивото на морето 30.23 инчи    
Ветер  
Брзината на ветерот 4 mph ()    
Максималната брзината на ветерот 8 mph    
Max Gust Speed -    
Видливост 10.3 миљи    
Настани      
T = Trace of Precipitation, MM = Missing Value Source: Averaged Metar Reports

Daily Weather History Graph

Daily Weather History Graph

Search for Another Location

Airport or City:

Астрономијата

Oct. 11, 2018 Изгревање Заоѓање
Актуелно време 6:43 AM CEST 6:02 PM CEST
Граѓанскиот самрак 6:16 AM CEST 6:30 PM CEST
Наутички самрак 5:44 AM CEST 7:02 PM CEST
Астрономски самрак 5:12 AM CEST 7:34 PM CEST
Месечината 8:56 AM CEST (10/11) 7:47 PM CEST (10/11)
Должина на видливата светлина 12h 14m
Должина на денот
11h 19m
Првиот квартал, 6% of the Moon is Illuminated
Oкт 11
Првиот квартал
Oкт 16
Првиот квартал
Oкт 24
Полна Месечина
Oкт 31
Последниот квартал
Ное 7
New

Hourly Weather History & Observations

Време (CEST) Темп. Лични чувство за темп. со ветерот Точка на kондензација Влажност Притисок Видливост Wind Dir Брзината на ветерот Брзина од налетот на ветрот Precip Настани Услови
2:00 AM 50 °F - 40 °F 59%  инчи 12 mi ССЗ 4.5 mph - -  
5:00 AM 47 °F - 41 °F 72%  инчи 12 mi ССЗ 4.5 mph - -  
8:00 AM 48 °F - 41 °F 68%  инчи 12 mi ССЗ 4.5 mph - -  
8:00 AM 46.4 °F 45.2 °F 37.4 °F 71% 30.27 инчи - ЗСЗ 3.5 mph - N/A   Ведро
8:30 AM 50.0 °F - 41.0 °F 71% 30.27 инчи - ССЗ 3.5 mph - N/A   Ведро
9:00 AM 55.4 °F - 41.0 °F 58% 30.27 инчи - СЗ 2.3 mph - N/A   Ведро
9:30 AM 57.2 °F - 41.0 °F 55% 30.27 инчи - ССЗ 3.5 mph - N/A   Ведро
10:00 AM 60.8 °F - 42.8 °F 52% 30.27 инчи - ЈЗ 1.2 mph - N/A   Ведро
10:30 AM 60.8 °F - 44.6 °F 55% 30.24 инчи - ЈЈИ 3.5 mph - N/A   Ведро
11:00 AM 59.0 °F - 44.6 °F 59% 30.24 инчи - ЈЈИ 5.8 mph - N/A   Ведро
11:30 AM 60.8 °F - 46.4 °F 59% 30.24 инчи - Југ 5.8 mph - N/A   Ведро
12:00 PM 60.8 °F - 46.4 °F 59% 30.24 инчи - ЈЈИ 6.9 mph - N/A   Ведро
12:30 PM 62.6 °F - 46.4 °F 55% 30.21 инчи - ЈЈИ 6.9 mph - N/A   Ведро
1:00 PM 62.6 °F - 46.4 °F 55% 30.21 инчи - ЈЈИ 6.9 mph - N/A   Ведро
1:30 PM 62.6 °F - 46.4 °F 55% 30.21 инчи - ЈЈИ 8.1 mph - N/A   Ведро
2:00 PM 66 °F - 45 °F 35%  инчи 12 mi ЈЈИ 2.2 mph - -   Делумно облачно
2:00 PM 64.4 °F - 46.4 °F 52% 30.18 инчи - ЈЈИ 6.9 mph - N/A   Ведро
2:30 PM 64.4 °F - 46.4 °F 52% 30.18 инчи - ЈЈИ 8.1 mph - N/A   Ведро
3:00 PM 64.4 °F - 46.4 °F 52% 30.18 инчи 6.2 mi ЈЈИ 8.1 mph - N/A   Умерено облачно
3:30 PM 66.2 °F - 42.8 °F 43% 30.18 инчи 6.2 mi ЈЈИ 5.8 mph - N/A   Умерено облачно
4:00 PM 66.2 °F - 44.6 °F 46% 30.18 инчи 6.2 mi ЈЈИ 6.9 mph - N/A   Умерено облачно
5:00 PM 64 °F - 43 °F 35%  инчи 12 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - -   Ведро
8:00 PM 60 °F - 36 °F 29%  инчи 12 mi Север 4.5 mph - -  
11:00 PM 51 °F - 37 °F 48%  инчи 12 mi ССЗ 4.5 mph - -