Kozani, Грција

03:11 PM EET на 16 Декември, 2018 (GMT +0200)
Kozani

Времето Историја за LGKZ - Октомври, 2018

Change the Weather History Date:

Четврток, Октомври 11, 2018

  Actual Average Record
Temperature  
Просечната температура 58 °F -  
Максимална температура 72 °F - - ()
Минимална температура 44 °F - - ()
Degree Days  
Дена греење 8    
Growing Degree Days 8 (Base 50)    
Moisture  
Точка на kондензација 37 °F    
Average Humidity 40    
Maximum Humidity 76    
Minimum Humidity 17    
Врнежите  
Врнежите 0.00 инчи - - ()
Притисок за нивото на морето  
Притисок за нивото на морето 30.23 инчи    
Ветер  
Брзината на ветерот 1 mph ()    
Максималната брзината на ветерот 7 mph    
Max Gust Speed -    
Видливост 6.1 миљи    
Настани      
T = Trace of Precipitation, MM = Missing Value Source: Averaged Metar Reports

Daily Weather History Graph

Daily Weather History Graph

Search for Another Location

Airport or City:

Астрономијата

Oct. 11, 2018 Изгревање Заоѓање
Актуелно време 7:39 AM EEST 6:59 PM EEST
Граѓанскиот самрак 7:11 AM EEST 7:26 PM EEST
Наутички самрак 6:40 AM EEST 7:58 PM EEST
Астрономски самрак 6:08 AM EEST 8:29 PM EEST
Месечината 9:51 AM EEST (10/11) 8:44 PM EEST (10/11)
Должина на видливата светлина 12h 14m
Должина на денот
11h 20m
Првиот квартал, 6% of the Moon is Illuminated
Oкт 11
Првиот квартал
Oкт 16
Првиот квартал
Oкт 24
Полна Месечина
Oкт 31
Последниот квартал
Ное 7
New

Hourly Weather History & Observations

Време (EEST) Темп. Точка на kондензација Влажност Притисок Видливост Wind Dir Брзината на ветерот Брзина од налетот на ветрот Precip Настани Услови
7:50 AM 44.6 °F 37.4 °F 76% 30.24 инчи - Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Ведро
8:50 AM 50.0 °F 39.2 °F 66% 30.24 инчи - Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Ведро
9:00 AM 50 °F 38 °F 54% 30.29 инчи 6 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - -  
9:50 AM 55.4 °F 39.2 °F 54% 30.27 инчи - Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Ведро
10:50 AM 59.0 °F 41.0 °F 51% 30.27 инчи - Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Ведро
11:50 AM 64.4 °F 41.0 °F 42% 30.27 инчи - Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Ведро
12:00 PM 64 °F 42 °F 32% 30.24 инчи 6 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - -  
12:50 PM 66.2 °F 41.0 °F 40% 30.27 инчи - Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Ведро
1:50 PM 69.8 °F 41.0 °F 35% 30.21 инчи 6.2 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Умерено облачно
2:50 PM 71.6 °F 37.4 °F 29% 30.21 инчи 6.2 mi Исток 4.6 mph - N/A   Умерено облачно
3:50 PM 71.6 °F 37.4 °F 29% 30.21 инчи 6.2 mi Исток 4.6 mph - N/A   Умерено облачно
4:50 PM 69.8 °F 35.6 °F 28% 30.18 инчи 6.2 mi Исток 6.9 mph - N/A   Умерено облачно
5:50 PM 68.0 °F 33.8 °F 28% 30.18 инчи 6.2 mi Исток 4.6 mph - N/A   Умерено облачно
6:00 PM 69 °F 34 °F 17% 30.15 инчи 6 mi Исток 4.6 mph - -   Делумно облачно
6:50 PM 64.4 °F 33.8 °F 32% 30.18 инчи 6.2 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Умерено облачно
7:50 PM 59.0 °F 33.8 °F 39% 30.21 инчи 6.2 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Умерено облачно
8:50 PM 55.4 °F 28.4 °F 36% 30.24 инчи 6.2 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Умерено облачно
9:00 PM 55 °F 29 °F 24% 30.26 инчи 6 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - -   Делумно облачно