Kozani, Грција

11:55 AM EET на 21 Јануари, 2019 (GMT +0200)
Kozani

Времето Историја за LGKZ - Септември, 2018

Change the Weather History Date:

Петок, Септември 14, 2018

  Actual Average Record
Temperature  
Просечната температура 66 °F -  
Максимална температура 82 °F - - ()
Минимална температура 51 °F - - ()
Cooling Degree Days 2    
Growing Degree Days 16 (Base 50)    
Moisture  
Точка на kондензација 50 °F    
Average Humidity 47    
Maximum Humidity 77    
Minimum Humidity 21    
Врнежите  
Врнежите 0.00 инчи - - ()
Притисок за нивото на морето  
Притисок за нивото на морето 30.03 инчи    
Ветер  
Брзината на ветерот 0 mph ()    
Максималната брзината на ветерот 0 mph    
Max Gust Speed -    
Видливост 6.1 миљи    
Настани      
T = Trace of Precipitation, MM = Missing Value Source: Averaged Metar Reports

Daily Weather History Graph

Daily Weather History Graph

Search for Another Location

Airport or City:

Астрономијата

Sep. 14, 2018 Изгревање Заоѓање
Актуелно време 7:12 AM EEST 7:43 PM EEST
Граѓанскиот самрак 6:45 AM EEST 8:11 PM EEST
Наутички самрак 6:12 AM EEST 8:43 PM EEST
Астрономски самрак 5:39 AM EEST 9:16 PM EEST
Месечината 12:09 PM EEST (9/14) 10:50 PM EEST (9/14)
Должина на видливата светлина 13h 25m
Должина на денот
12h 31m
Првиот квартал, 25% of the Moon is Illuminated
Сеп 14
Првиот квартал
Сеп 17
Првиот квартал
Сеп 25
Полна Месечина
Oкт 2
Последниот квартал
Oкт 9
New

Hourly Weather History & Observations

Време (EEST) Темп. Точка на kондензација Влажност Притисок Видливост Wind Dir Брзината на ветерот Брзина од налетот на ветрот Precip Настани Услови
7:50 AM 55.4 °F 48.2 °F 77% 30.04 инчи - Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Ведро
8:50 AM 60.8 °F 50.0 °F 68% 30.04 инчи - Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Ведро
9:00 AM 61 °F 50 °F 59% 30.04 инчи 6 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - -   Ведро
9:50 AM 68.0 °F 51.8 °F 56% 30.04 инчи - Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Ведро
10:50 AM 71.6 °F 53.6 °F 53% 30.06 инчи 6.2 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Умерено облачно
11:50 AM 73.4 °F 51.8 °F 47% 30.06 инчи 6.2 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Умерено облачно
12:00 PM 73 °F 51 °F 36% 29.99 инчи 6 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - -   Делумно облачно
12:50 PM 77.0 °F 48.2 °F 36% 30.06 инчи 6.2 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Умерено облачно
1:50 PM 82.4 °F 48.2 °F 30% 30.04 инчи 6.2 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Делумно облачно
2:50 PM 78.8 °F 46.4 °F 32% 30.04 инчи 6.2 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Делумно облачно
3:00 PM 79 °F 46 °F 21% 29.96 инчи 6 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - -   Делумно облачно