Kozani, Грција

12:18 PM EET на 17 Февруари, 2019 (GMT +0200)
Kozani

Времето Историја за LGKZ - Јуни, 2018

Change the Weather History Date:

Среда, Јуни 13, 2018

  Actual Average Record
Temperature  
Просечната температура 75 °F -  
Максимална температура 87 °F - - ()
Минимална температура 63 °F - - ()
Cooling Degree Days 10    
Growing Degree Days 25 (Base 50)    
Moisture  
Точка на kондензација 58 °F    
Average Humidity 47    
Maximum Humidity 69    
Minimum Humidity 24    
Врнежите  
Врнежите 0.00 инчи - - ()
Притисок за нивото на морето  
Притисок за нивото на морето 29.71 инчи    
Ветер  
Брзината на ветерот 2 mph ()    
Максималната брзината на ветерот 8 mph    
Max Gust Speed -    
Видливост 6.1 миљи    
Настани Грмотевици    
T = Trace of Precipitation, MM = Missing Value Source: Averaged Metar Reports

Daily Weather History Graph

Daily Weather History Graph

Search for Another Location

Airport or City:

Астрономијата

Jun. 13, 2018 Изгревање Заоѓање
Актуелно време 6:02 AM EEST 9:03 PM EEST
Граѓанскиот самрак 5:29 AM EEST 9:36 PM EEST
Наутички самрак 4:47 AM EEST 10:18 PM EEST
Астрономски самрак 3:58 AM EEST 11:07 PM EEST
Месечината 5:49 AM EEST (6/13) 8:37 PM EEST (6/13)
Должина на видливата светлина 16h 07m
Должина на денот
15h 01m
Последниот квартал, 0% of the Moon is Illuminated
Јун 13
Последниот квартал
Јун 13
New
Јун 20
Првиот квартал
Јун 28
Полна Месечина
Јул 6
Последниот квартал

Hourly Weather History & Observations

Време (EEST) Темп. Индекс на топлина Точка на kондензација Влажност Притисок Видливост Wind Dir Брзината на ветерот Брзина од налетот на ветрот Precip Настани Услови
7:50 AM 71.6 °F - 60.8 °F 69% 29.77 инчи - Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Ведро
8:50 AM 73.4 °F - 60.8 °F 65% 29.77 инчи - СИ 6.9 mph - N/A   Ведро
9:00 AM 74 °F - 61 °F 54% 29.71 инчи 6 mi СИ 6.9 mph - -  
9:50 AM 77.0 °F - 62.6 °F 61% 29.77 инчи 6.2 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Умерено облачно
10:50 AM 80.6 °F 81.5 °F 60.8 °F 51% 29.74 инчи 6.2 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Умерено облачно
11:50 AM 84.2 °F 84.4 °F 60.8 °F 45% 29.74 инчи 6.2 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Умерено облачно
12:00 PM 83 °F - 60 °F 36% 29.65 инчи 6 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - -   Делумно облачно
12:50 PM 86.0 °F 85.4 °F 59.0 °F 40% 29.74 инчи 6.2 mi ИЈИ 5.8 mph - N/A   Умерено облачно
1:50 PM 87.8 °F 86.5 °F 57.2 °F 35% 29.71 инчи 6.2 mi ЈИ 5.8 mph - N/A   Делумно облачно
3:00 PM 85 °F - 54 °F 24% 29.60 инчи 6 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - -   Делумно облачно
3:50 PM 82.4 °F 81.4 °F 53.6 °F 37% 29.68 инчи 6.2 mi ЗСЗ 4.6 mph - N/A   Делумно облачно
4:50 PM 80.6 °F 80.3 °F 53.6 °F 39% 29.71 инчи 6.2 mi ЈЗ 4.6 mph - N/A Грмотевици Делумно облачно
5:50 PM 77.0 °F - 53.6 °F 44% 29.74 инчи 6.2 mi ЈИ 8.1 mph - N/A Грмотевици Делумно облачно
6:00 PM 77 °F - 53 °F 32% 29.64 инчи 6 mi ЈИ 8.1 mph - - Грмотевици Грмотевици
6:50 PM 71.6 °F - 57.2 °F 60% 29.71 инчи 6.2 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Делумно облачно
7:50 PM 73.4 °F - 55.4 °F 53% 29.71 инчи 6.2 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Делумно облачно
8:50 PM 73.4 °F - 59.0 °F 61% 29.71 инчи 6.2 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Умерено облачно