Kozani, Грција

11:57 AM EET на 21 Јануари, 2019 (GMT +0200)
Kozani

Времето Историја за LGKZ - Април, 2018

Change the Weather History Date:

Понеделник, Април 16, 2018

  Actual Average Record
Temperature  
Просечната температура 55 °F -  
Максимална температура 60 °F - - ()
Минимална температура 50 °F - - ()
Degree Days  
Дена греење 10    
Growing Degree Days 5 (Base 50)    
Moisture  
Точка на kондензација 46 °F    
Average Humidity 65    
Maximum Humidity 82    
Minimum Humidity 46    
Врнежите  
Врнежите 0.00 инчи - - ()
Притисок за нивото на морето  
Притисок за нивото на морето 30.02 инчи    
Ветер  
Брзината на ветерот 0 mph ()    
Максималната брзината на ветерот 0 mph    
Max Gust Speed -    
Видливост 6.2 миљи    
Настани      
T = Trace of Precipitation, MM = Missing Value Source: Averaged Metar Reports

Daily Weather History Graph

Daily Weather History Graph

Search for Another Location

Airport or City:

Астрономијата

Apr. 16, 2018 Изгревање Заоѓање
Актуелно време 6:53 AM EEST 8:12 PM EEST
Граѓанскиот самрак 6:25 AM EEST 8:40 PM EEST
Наутички самрак 5:51 AM EEST 9:14 PM EEST
Астрономски самрак 5:16 AM EEST 9:50 PM EEST
Месечината 7:25 AM EEST (4/16) 8:40 PM EEST (4/16)
Должина на видливата светлина 14h 15m
Должина на денот
13h 18m
Млада Месечината, 0% of the Moon is Illuminated
Aпр 16
Млада Месечината
Aпр 23
Првиот квартал
Aпр 30
Полна Месечина
Maј 8
Последниот квартал
Maј 15
New

Hourly Weather History & Observations

Време (EEST) Темп. Точка на kондензација Влажност Притисок Видливост Wind Dir Брзината на ветерот Брзина од налетот на ветрот Precip Настани Услови
8:00 AM 51.8 °F 44.6 °F 76% 30.04 инчи 6.2 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Делумно облачно
8:50 AM 51.8 °F 46.4 °F 82% 30.04 инчи 6.2 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Делумно облачно
9:00 AM 53 °F 47 °F 73% 30.06 инчи 6 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - -   Умерено облачно
9:50 AM 55.4 °F 46.4 °F 72% 30.04 инчи 6.2 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Делумно облачно
10:50 AM 57.2 °F 42.8 °F 59% 30.01 инчи 6.2 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Претежно облачно
12:50 PM 60.8 °F 46.4 °F 59% 30.01 инчи 6.2 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Претежно облачно
1:50 PM 60.8 °F 46.4 °F 59% 30.01 инчи 6.2 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Слабо росење
2:50 PM 60.8 °F 44.6 °F 55% 30.01 инчи 6.2 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Претежно облачно
3:00 PM 60 °F 45 °F 46% 29.99 инчи 6 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - -   Умерено облачно