Kozani, Грција

08:52 AM EEST на 22 Октомври, 2018 (GMT +0300)
Kozani

Времето Историја за LGKZ - Јануари, 2018

Change the Weather History Date:

Сабота, Јануари 13, 2018

  Actual Average Record
Temperature  
Просечната температура 41 °F -  
Максимална температура 42 °F - - ()
Минимална температура 40 °F - - ()
Degree Days  
Дена греење 24    
Moisture  
Точка на kондензација 30 °F    
Average Humidity 61    
Maximum Humidity 70    
Minimum Humidity 44    
Врнежите  
Врнежите 0.00 инчи - - ()
Притисок за нивото на морето  
Притисок за нивото на морето 30.01 инчи    
Ветер  
Брзината на ветерот 7 mph ()    
Максималната брзината на ветерот 12 mph    
Max Gust Speed -    
Видливост 6.1 миљи    
Настани      
T = Trace of Precipitation, MM = Missing Value Source: Averaged Metar Reports

Daily Weather History Graph

Daily Weather History Graph

Search for Another Location

Airport or City:

Астрономијата

Jan. 13, 2018 Изгревање Заоѓање
Актуелно време 7:54 AM EET 5:28 PM EET
Граѓанскиот самрак 7:24 AM EET 5:58 PM EET
Наутички самрак 6:50 AM EET 6:32 PM EET
Астрономски самрак 6:18 AM EET 7:05 PM EET
Месечината 4:39 AM EET (1/13) 2:52 PM EET (1/13)
Должина на видливата светлина 10h 34m
Должина на денот
9h 34m
Последниот квартал, 12% of the Moon is Illuminated
Jaн 13
Последниот квартал
Jaн 17
New
Jaн 25
Првиот квартал
Jaн 31
Полна Месечина
Фев 7
Последниот квартал

Hourly Weather History & Observations

Време (EET) Темп. Лични чувство за темп. со ветерот Точка на kондензација Влажност Притисок Видливост Wind Dir Брзината на ветерот Брзина од налетот на ветрот Precip Настани Услови
6:50 AM 41.0 °F 35.2 °F 32.0 °F 70% 29.95 инчи 6.2 mi Север 9.2 mph - N/A   Претежно облачно
7:50 AM 41.0 °F 35.8 °F 32.0 °F 70% 29.98 инчи 6.2 mi ССИ 8.1 mph - N/A   Претежно облачно
8:00 AM 42 °F - 31 °F 55% 30.04 инчи 6 mi ССИ 8.1 mph - -   Умерено облачно
8:50 AM 41.0 °F 34.3 °F 32.0 °F 70% 29.98 инчи 6.2 mi СИ 11.5 mph - N/A   Претежно облачно
9:50 AM 41.0 °F 35.8 °F 32.0 °F 70% 30.01 инчи 6.2 mi ССИ 8.1 mph - N/A   Претежно облачно
10:50 AM 41.0 °F 35.8 °F 30.2 °F 65% 30.01 инчи 6.2 mi ССЗ 8.1 mph - N/A   Претежно облачно
11:00 AM 41 °F - 30 °F 55% 30.08 инчи 6 mi ССЗ 8.1 mph - -   Умерено облачно
11:50 AM 42.8 °F 38.0 °F 30.2 °F 61% 30.01 инчи 6.2 mi Север 8.1 mph - N/A   Претежно облачно
12:50 PM 42.8 °F 38.6 °F 28.4 °F 57% 30.01 инчи 6.2 mi ССИ 6.9 mph - N/A   Претежно облачно
1:50 PM 42.8 °F 38.0 °F 28.4 °F 57% 30.01 инчи 6.2 mi ССИ 8.1 mph - N/A   Претежно облачно
2:00 PM 42 °F - 28 °F 44% 30.06 инчи 6 mi ССИ 8.1 mph - -   Умерено облачно