Kozani, Грција

10:09 PM EEST на 20 Септември, 2018 (GMT +0300)
Kozani

Времето Историја за LGKZ - Октомври, 2017

Change the Weather History Date:

Петок, Октомври 13, 2017

  Actual Average Record
Temperature  
Просечната температура 61 °F -  
Максимална температура 72 °F - - ()
Минимална температура 49 °F - - ()
Degree Days  
Дена греење 4    
Growing Degree Days 11 (Base 50)    
Moisture  
Точка на kондензација 39 °F    
Average Humidity 37    
Maximum Humidity 71    
Minimum Humidity 18    
Врнежите  
Врнежите 0.00 инчи - - ()
Притисок за нивото на морето  
Притисок за нивото на морето 30.24 инчи    
Ветер  
Брзината на ветерот - ()    
Максималната брзината на ветерот -    
Max Gust Speed -    
Видливост 6.0 миљи    
Настани      
T = Trace of Precipitation, MM = Missing Value Source: Averaged Metar Reports

Daily Weather History Graph

Daily Weather History Graph

Search for Another Location

Airport or City:

Астрономијата

Oct. 13, 2017 Изгревање Заоѓање
Актуелно време 7:41 AM EEST 6:56 PM EEST
Граѓанскиот самрак 7:14 AM EEST 7:23 PM EEST
Наутички самрак 6:42 AM EEST 7:54 PM EEST
Астрономски самрак 6:11 AM EEST 8:26 PM EEST
Месечината 12:44 AM EEST (10/13) 3:26 PM EEST (10/13)
Должина на видливата светлина 12h 09m
Должина на денот
11h 14m
Последниот квартал, 41% of the Moon is Illuminated
Oкт 13
Последниот квартал
Oкт 19
New
Oкт 28
Првиот квартал
Ное 4
Полна Месечина
Ное 10
Последниот квартал

Hourly Weather History & Observations

Време (EEST) Темп. Точка на kондензација Влажност Притисок Видливост Wind Dir Брзината на ветерот Брзина од налетот на ветрот Precip Настани Услови
7:50 AM 51.8 °F 42.8 °F 71% 30.24 инчи - Север - - N/A   Ведро
8:50 AM 55.4 °F 42.8 °F 63% 30.27 инчи - Север - - N/A   Ведро
9:00 AM 55 °F 43 °F 55% 30.29 инчи 6 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - -   Ведро
9:50 AM 59.0 °F 42.8 °F 55% 30.27 инчи - Север - - N/A   Ведро
10:50 AM 60.8 °F 37.4 °F 42% 30.27 инчи - Север - - N/A   Ведро
11:50 AM 64.4 °F 39.2 °F 40% 30.27 инчи - Север - - N/A   Ведро
12:00 PM 65 °F 40 °F 28% 30.26 инчи 6 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - -  
12:50 PM 68.0 °F 42.8 °F 40% 30.27 инчи - Север - - N/A   Ведро
1:50 PM 69.8 °F 35.6 °F 28% 30.27 инчи - Север - - N/A   Ведро
2:50 PM 71.6 °F 37.4 °F 29% 30.24 инчи - Север - - N/A   Ведро
3:00 PM 72 °F 38 °F 18% 30.19 инчи 6 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - -  
3:50 PM 73.4 °F 35.6 °F 25% 30.21 инчи - Север - - N/A   Ведро
4:50 PM 73.4 °F 35.6 °F 25% 30.21 инчи - Север - - N/A   Умерено облачно
5:50 PM 71.6 °F 35.6 °F 27% 30.21 инчи - Север - - N/A   Умерено облачно
6:00 PM 71 °F 36 °F 18% 30.14 инчи 6 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - -   Делумно облачно
6:50 PM 68.0 °F 37.4 °F 33% 30.21 инчи - Север - - N/A   Умерено облачно
8:50 PM 60.8 °F 35.6 °F 39% 30.21 инчи - Север - - N/A   Ведро
9:00 PM 62 °F 36 °F 26% 30.22 инчи 6 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - -