Kozani, Грција

02:45 AM EEST на 21 Јули, 2018 (GMT +0300)
Kozani

Времето Историја за LGKZ - Август, 2017

Change the Weather History Date:

Недела, Август 13, 2017

  Actual Average Record
Temperature  
Просечната температура 71 °F -  
Максимална температура 80 °F - - ()
Минимална температура 62 °F - - ()
Cooling Degree Days 6    
Growing Degree Days 21 (Base 50)    
Moisture  
Точка на kондензација 49 °F    
Average Humidity 39    
Maximum Humidity 56    
Minimum Humidity 23    
Врнежите  
Врнежите 0.00 инчи - - ()
Притисок за нивото на морето  
Притисок за нивото на морето 29.84 инчи    
Ветер  
Брзината на ветерот 12 mph ()    
Максималната брзината на ветерот 25 mph    
Max Gust Speed -    
Видливост 6.1 миљи    
Настани      
T = Trace of Precipitation, MM = Missing Value Source: Averaged Metar Reports

Daily Weather History Graph

Daily Weather History Graph

Search for Another Location

Airport or City:

Астрономијата

Aug. 13, 2017 Изгревање Заоѓање
Актуелно време 6:41 AM EEST 8:32 PM EEST
Граѓанскиот самрак 6:12 AM EEST 9:02 PM EEST
Наутички самрак 5:36 AM EEST 9:37 PM EEST
Астрономски самрак 4:58 AM EEST 10:15 PM EEST
Месечината 11:54 PM EEST (8/13) 12:22 PM EEST (8/13)
Должина на видливата светлина 14h 49m
Должина на денот
13h 50m
Третиот квартал, 68% of the Moon is Illuminated
Aвг 13
Третиот квартал
Aвг 15
Последниот квартал
Aвг 21
New
Aвг 29
Првиот квартал
Сеп 6
Полна Месечина

Hourly Weather History & Observations

Време (EEST) Темп. Точка на kондензација Влажност Притисок Видливост Wind Dir Брзината на ветерот Брзина од налетот на ветрот Precip Настани Услови
7:50 AM 64.4 °F 48.2 °F 56% 29.83 инчи - ЗСЗ 4.6 mph - N/A   Ведро
8:50 AM 68.0 °F 50.0 °F 52% 29.83 инчи - ССЗ 11.5 mph - N/A   Ведро
9:00 AM 68 °F 51 °F 43% 29.79 инчи 6 mi ССЗ 11.5 mph - -  
9:50 AM 71.6 °F 50.0 °F 46% 29.83 инчи - ССЗ 6.9 mph - N/A   Ведро
10:50 AM 73.4 °F 50.0 °F 44% 29.83 инчи 6.2 mi ССЗ 12.7 mph - N/A   Умерено облачно
11:50 AM 75.2 °F 46.4 °F 36% 29.83 инчи 6.2 mi СЗ 11.5 mph - N/A   Умерено облачно
12:00 PM 76 °F 46 °F 24% 29.77 инчи 6 mi СЗ 11.5 mph - -   Делумно облачно
12:50 PM 77.0 °F 48.2 °F 36% 29.83 инчи 6.2 mi СЗ 15.0 mph - N/A   Умерено облачно
1:50 PM 80.6 °F 46.4 °F 30% 29.83 инчи 6.2 mi СЗ 13.8 mph - N/A   Делумно облачно
2:50 PM 77.0 °F 48.2 °F 36% 29.86 инчи 6.2 mi СЗ 25.3 mph - N/A   Делумно облачно
3:00 PM 78 °F 47 °F 23% 29.77 инчи 6 mi СЗ 25.3 mph - -   Делумно облачно
3:50 PM 75.2 °F 48.2 °F 38% 29.86 инчи 6.2 mi СЗ 20.7 mph - N/A   Делумно облачно
4:50 PM 78.8 °F 51.8 °F 39% 29.86 инчи 6.2 mi СЗ 20.7 mph - N/A   Умерено облачно
5:50 PM 75.2 °F 50.0 °F 41% 29.86 инчи - СЗ 20.7 mph - N/A   Ведро
6:00 PM 76 °F 50 °F 29% 29.80 инчи 6 mi СЗ 20.7 mph - -   Делумно облачно
6:50 PM 73.4 °F 51.8 °F 47% 29.89 инчи - СЗ 23.0 mph - N/A   Ведро
7:50 PM 71.6 °F 50.0 °F 46% 29.89 инчи - СЗ 20.7 mph - N/A   Ведро
8:50 PM 68.0 °F 46.4 °F 46% 29.92 инчи - СЗ 17.3 mph - N/A   Ведро
9:00 PM 69 °F 47 °F 34% 29.87 инчи 6 mi СЗ 17.3 mph - -