Kozani, Грција

03:53 PM EEST на 24 Јуни, 2018 (GMT +0300)
Kozani

Времето Историја за LGKZ - Јуни, 2017

Change the Weather History Date:

Понеделник, Јуни 19, 2017

  Actual Average Record
Temperature  
Просечната температура 62 °F -  
Максимална температура 75 °F - - ()
Минимална температура 50 °F - - ()
Degree Days  
Дена греење 2    
Growing Degree Days 12 (Base 50)    
Moisture  
Точка на kондензација 49 °F    
Average Humidity 49    
Maximum Humidity 77    
Minimum Humidity 26    
Врнежите  
Врнежите 0.00 инчи - - ()
Притисок за нивото на морето  
Притисок за нивото на морето 30.05 инчи    
Ветер  
Брзината на ветерот 7 mph ()    
Максималната брзината на ветерот 16 mph    
Max Gust Speed -    
Видливост 6.1 миљи    
Настани      
T = Trace of Precipitation, MM = Missing Value Source: Averaged Metar Reports

Daily Weather History Graph

Daily Weather History Graph

Search for Another Location

Airport or City:

Астрономијата

Jun. 19, 2017 Изгревање Заоѓање
Актуелно време 6:02 AM EEST 9:05 PM EEST
Граѓанскиот самрак 5:29 AM EEST 9:38 PM EEST
Наутички самрак 4:47 AM EEST 10:20 PM EEST
Астрономски самрак 3:58 AM EEST 11:10 PM EEST
Месечината 2:42 AM EEST (6/19) 3:35 PM EEST (6/19)
Должина на видливата светлина 16h 09m
Должина на денот
15h 02m
Последниот квартал, 30% of the Moon is Illuminated
Јун 19
Последниот квартал
Јун 24
New
Јул 1
Првиот квартал
Јул 9
Полна Месечина
Јул 16
Последниот квартал

Hourly Weather History & Observations

Време (EEST) Темп. Точка на kондензација Влажност Притисок Видливост Wind Dir Брзината на ветерот Брзина од налетот на ветрот Precip Настани Услови
7:50 AM 57.2 °F 50.0 °F 77% 30.01 инчи 6.2 mi ЗСЗ 8.1 mph - N/A   Делумно облачно
8:50 AM 62.6 °F 48.2 °F 59% 30.04 инчи 6.2 mi СЗ 12.7 mph - N/A   Делумно облачно
9:00 AM 62 °F 49 °F 52% 30.02 инчи 6 mi СЗ 12.7 mph - -   Делумно облачно
9:50 AM 64.4 °F 50.0 °F 59% 30.04 инчи 6.2 mi СЗ 16.1 mph - N/A   Делумно облачно
10:50 AM 66.2 °F 48.2 °F 52% 30.04 инчи 6.2 mi ЗСЗ 11.5 mph - N/A   Делумно облачно
11:50 AM 66.2 °F 51.8 °F 60% 30.04 инчи 6.2 mi Исток 8.1 mph - N/A   Делумно облачно
12:00 PM 66 °F 51 °F 49% 30.02 инчи 6 mi Исток 8.1 mph - -   Делумно облачно
12:50 PM 69.8 °F 51.8 °F 53% 30.06 инчи 6.2 mi ИСИ 5.8 mph - N/A   Делумно облачно
1:50 PM 71.6 °F 51.8 °F 50% 30.06 инчи 6.2 mi ИСИ 5.8 mph - N/A   Делумно облачно
2:50 PM 69.8 °F 48.2 °F 46% 30.06 инчи 6.2 mi ЗЈЗ 5.8 mph - N/A   Делумно облачно
3:00 PM 71 °F 47 °F 32% 30.01 инчи 6 mi ЗЈЗ 5.8 mph - -   Умерено облачно
3:50 PM 69.8 °F 48.2 °F 46% 30.06 инчи 6.2 mi ЈЈИ 5.8 mph - N/A   Делумно облачно
4:50 PM 73.4 °F 46.4 °F 38% 30.06 инчи 6.2 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Делумно облачно
5:50 PM 75.2 °F 46.4 °F 36% 30.06 инчи 6.2 mi ССИ 8.1 mph - N/A   Делумно облачно
6:00 PM 75 °F 47 °F 26% 30.00 инчи 6 mi ССИ 8.1 mph - -   Умерено облачно
6:50 PM 73.4 °F 50.0 °F 44% 30.06 инчи 6.2 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Делумно облачно
7:50 PM 71.6 °F 51.8 °F 50% 30.09 инчи 6.2 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Делумно облачно
8:50 PM 69.8 °F 51.8 °F 53% 30.09 инчи 6.2 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - N/A   Делумно облачно
9:00 PM 70 °F 51 °F 41% 30.04 инчи 6 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - -   Делумно облачно