Athens, Грција

08:52 AM EEST на 22 Октомври, 2018 (GMT +0300)
Hellinikon

Времето Историја за LGAT - Јануари, 2018

Change the Weather History Date:

Недела, Јануари 14, 2018

  Actual Average Record
Temperature  
Просечната температура 48 °F -  
Максимална температура 50 °F 56 °F 62 °F (2017)
Минимална температура 46 °F 45 °F 39 °F (2000)
Degree Days  
Дена греење 17    
Moisture  
Точка на kондензација 38 °F    
Average Humidity 60    
Maximum Humidity 71    
Minimum Humidity 53    
Врнежите  
Врнежите 0.00 инчи 0.06 инчи - ()
Притисок за нивото на морето  
Притисок за нивото на морето 30.20 инчи    
Ветер  
Брзината на ветерот 8 mph ()    
Максималната брзината на ветерот 13 mph    
Max Gust Speed -    
Видливост 6.0 миљи    
Настани      
Averages and records for this station are not official NWS values.
T = Trace of Precipitation, MM = Missing Value Source: Averaged Metar Reports

Daily Weather History Graph

Daily Weather History Graph

Search for Another Location

Airport or City:

Астрономијата

Jan. 14, 2018 Изгревање Заоѓање
Актуелно време 7:39 AM EET 5:28 PM EET
Граѓанскиот самрак 7:11 AM EET 5:57 PM EET
Наутички самрак 6:38 AM EET 6:29 PM EET
Астрономски самрак 6:07 AM EET 7:01 PM EET
Месечината 5:19 AM EET (1/14) 3:31 PM EET (1/14)
Должина на видливата светлина 10h 46m
Должина на денот
9h 48m
Последниот квартал, 6% of the Moon is Illuminated
Jaн 14
Последниот квартал
Jaн 17
New
Jaн 25
Првиот квартал
Jaн 31
Полна Месечина
Фев 7
Последниот квартал

Hourly Weather History & Observations

Време (EET) Темп. Точка на kондензација Влажност Притисок Видливост Wind Dir Брзината на ветерот Брзина од налетот на ветрот Precip Настани Услови
2:00 AM 50 °F 44 °F 71% 29.99 инчи - Север 12.7 mph - -   Непознати врнежи
5:00 AM 48 °F 40 °F 66% 30.06 инчи - Север 12.7 mph - -   Непознати врнежи
8:00 AM 47 °F 39 °F 65% 30.15 инчи 6 mi Север 9.2 mph - -   Претежно облачно
11:00 AM 48 °F 37 °F 56% 30.22 инчи 6 mi Север 11.5 mph - -   Претежно облачно
2:00 PM 49 °F 37 °F 53% 30.22 инчи - ССИ 10.4 mph - -   Непознати врнежи
5:00 PM 48 °F 36 °F 54% 30.27 инчи - ССИ 6.9 mph - -  
8:00 PM 46 °F 36 °F 58% 30.32 инчи 6 mi Север 3.5 mph - -   Умерено облачно
11:00 PM 46 °F 35 °F 54% 30.35 инчи - 2.3 mph - -