,

(GMT )
Varazdin

Времето Историја за LDVA - Јули, 2018

Change the Weather History Date:

Четврток, Јули 12, 2018

  Actual Average Record
Temperature  
Просечната температура 66 °F -  
Максимална температура 71 °F - - ()
Минимална температура 60 °F - - ()
Growing Degree Days 16 (Base 50)    
Moisture  
Точка на kондензација 60 °F    
Average Humidity 73    
Maximum Humidity 91    
Minimum Humidity 58    
Врнежите  
Врнежите 0.02 инчи - - ()
Притисок за нивото на морето  
Притисок за нивото на морето 30.03 инчи    
Ветер  
Брзината на ветерот 2 mph ()    
Максималната брзината на ветерот 4 mph    
Max Gust Speed -    
Видливост 17.6 миљи    
Настани Дожд    
T = Trace of Precipitation, MM = Missing Value Source: Averaged Metar Reports

Daily Weather History Graph

Daily Weather History Graph

Search for Another Location

Airport or City:

Астрономијата

Jul. 12, 2018 Изгревање Заоѓање
Актуелно време 5:14 AM CEST 8:45 PM CEST
Граѓанскиот самрак 4:36 AM CEST 9:22 PM CEST
Наутички самрак 3:46 AM CEST 10:12 PM CEST
Астрономски самрак 2:40 AM CEST 11:17 PM CEST
Месечината 4:25 AM CEST (7/12) 8:09 PM CEST (7/12)
Должина на видливата светлина 16h 46m
Должина на денот
15h 31m
Последниот квартал, 1% of the Moon is Illuminated
Јул 12
Последниот квартал
Јул 13
New
Јул 19
Првиот квартал
Јул 27
Полна Месечина
Aвг 4
Последниот квартал

Hourly Weather History & Observations

Време (CEST) Темп. Точка на kондензација Влажност Притисок Видливост Wind Dir Брзината на ветерот Брзина од налетот на ветрот Precip Настани Услови
8:00 AM 62 °F 60 °F 90% 30.04 инчи 16 mi ЈЈЗ 4.5 mph - - Дожд Слаб дожд
10:00 AM 64 °F 58 °F 77% 30.05 инчи 19 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - - Дожд Слаб дожд
11:00 AM 66 °F 59 °F 71% 30.05 инчи 12 mi ЗЈЗ 2.2 mph - -   Умерено облачно
12:00 PM 67 °F 58 °F 66% 30.04 инчи 16 mi ЈЈИ 2.2 mph - -   Претежно облачно
1:00 PM 69 °F 58 °F 58% 30.04 инчи 19 mi ИСИ 2.2 mph - -   Претежно облачно
2:00 PM 71 °F 60 °F 60% 30.02 инчи 19 mi Исток 2.2 mph - -   Умерено облачно
3:00 PM 71 °F 61 °F 62% 30.01 инчи 19 mi ЈЈИ 4.5 mph - -   Претежно облачно
9:00 PM 68 °F 64 °F 84% 29.99 инчи 19 mi Југ 2.2 mph - -   Делумно облачно
10:00 PM 65 °F 63 °F 91% 30.01 инчи 19 mi Југ 2.2 mph - -   Умерено облачно