,

(GMT )
Hvar

Времето Историја за LDSH - Јануари, 2018

Change the Weather History Date:

Недела, Јануари 14, 2018

  Actual Average Record
Temperature  
Просечната температура 49 °F -  
Максимална температура 52 °F - - ()
Минимална температура 46 °F - - ()
Degree Days  
Дена греење 16    
Moisture  
Точка на kондензација 40 °F    
Average Humidity 63    
Maximum Humidity 89    
Minimum Humidity 47    
Врнежите  
Врнежите 0.12 инчи - - ()
Притисок за нивото на морето  
Притисок за нивото на морето 30.11 инчи    
Ветер  
Брзината на ветерот 6 mph ()    
Максималната брзината на ветерот 11 mph    
Max Gust Speed -    
Видливост 7.5 миљи    
Настани Дожд    
T = Trace of Precipitation, MM = Missing Value Source: Averaged Metar Reports

Daily Weather History Graph

Daily Weather History Graph

Search for Another Location

Airport or City:

Астрономијата

Jan. 14, 2018 Изгревање Заоѓање
Актуелно време 7:23 AM CET 4:43 PM CET
Граѓанскиот самрак 6:52 AM CET 5:14 PM CET
Наутички самрак 6:16 AM CET 5:49 PM CET
Астрономски самрак 5:42 AM CET 6:24 PM CET
Месечината 5:03 AM CET (1/14) 2:47 PM CET (1/14)
Должина на видливата светлина 10h 22m
Должина на денот
9h 19m
Последниот квартал, 6% of the Moon is Illuminated
Jaн 14
Последниот квартал
Jaн 17
New
Jaн 24
Првиот квартал
Jaн 31
Полна Месечина
Фев 7
Последниот квартал

Hourly Weather History & Observations

Време (CET) Темп. Точка на kондензација Влажност Притисок Видливост Wind Dir Брзината на ветерот Брзина од налетот на ветрот Precip Настани Услови
4:00 AM 51 °F 37 °F 47% 30.05 инчи 28 mi Исток 11.2 mph - -   Претежно облачно
5:00 AM 51 °F 37 °F 47% 30.05 инчи 28 mi ИСИ 11.2 mph - -   Претежно облачно
6:00 AM 51 °F 37 °F 49% 30.06 инчи 28 mi Исток 8.9 mph - -   Заоблачено
7:00 AM 50 °F 38 °F 53% 30.07 инчи 28 mi ИСИ 11.2 mph - -   Делумно облачно
8:00 AM 50 °F 38 °F 52% 30.07 инчи 25 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - -   Умерено облачно
9:00 AM 50 °F 36 °F 48% 30.09 инчи 25 mi ИСИ 11.2 mph - -   Умерено облачно
10:00 AM 51 °F 39 °F 54% 30.11 инчи 25 mi ЗСЗ 2.2 mph - -   Претежно облачно
11:00 AM 52 °F 38 °F 48% 30.12 инчи 25 mi ИЈИ 4.5 mph - -   Претежно облачно
12:00 PM 52 °F 40 °F 54% 30.11 инчи 25 mi ИСИ 4.5 mph - -   Претежно облачно
1:00 PM 50 °F 47 °F 85% 30.11 инчи 9 mi ЈЈЗ 2.2 mph - - Дожд Дожд
2:00 PM 48 °F 46 °F 88% 30.11 инчи 6 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - - Дожд Дожд
7:00 PM 46 °F 44 °F 89% 30.17 инчи 28 mi СИ 4.5 mph - -   Умерено облачно
8:00 PM 46 °F 43 °F 86% 30.17 инчи 28 mi СИ 2.2 mph - -   Заоблачено
9:00 PM 46 °F 42 °F 81% 30.18 инчи 28 mi Мирно, без ветер Мирно, без ветер - -   Заоблачено