Amsterdam, Холандија

09:18 PM CET на 18 Јануари, 2019 (GMT +0100)
Schiphol

Времето Историја за EHAM - Јули, 2018

Change the Weather History Date:

Петок, Јули 13, 2018

  Actual Average Record
Temperature  
Просечната температура 64 °F -  
Максимална температура 74 °F 68 °F 78 °F (2010)
Минимална температура 54 °F 54 °F 48 °F (2003)
Degree Days  
Дена греење 1    
Growing Degree Days 14 (Base 50)    
Moisture  
Точка на kондензација 55 °F    
Average Humidity 73    
Maximum Humidity 100    
Minimum Humidity 38    
Врнежите  
Врнежите 0.00 инчи - - ()
Притисок за нивото на морето  
Притисок за нивото на морето 30.16 инчи    
Ветер  
Брзината на ветерот 6 mph ()    
Максималната брзината на ветерот 12 mph    
Max Gust Speed -    
Видливост 8.6 миљи    
Настани Магла    
Averages and records for this station are not official NWS values.
T = Trace of Precipitation, MM = Missing Value Source: Averaged Metar Reports

Daily Weather History Graph

Daily Weather History Graph

Search for Another Location

Airport or City:

Астрономијата

Jul. 13, 2018 Изгревање Заоѓање
Актуелно време 5:34 AM CEST 9:57 PM CEST
Граѓанскиот самрак 4:48 AM CEST 10:44 PM CEST
Наутички самрак 3:37 AM CEST 11:54 PM CEST
Астрономски самрак 2:19 AM CEST 1:14 AM CEST
Месечината 5:54 AM CEST (7/13) 10:16 PM CEST (7/13)
Должина на видливата светлина 17h 56m
Должина на денот
16h 23m
Млада Месечината, 0% of the Moon is Illuminated
Јул 13
Млада Месечината
Јул 19
Првиот квартал
Јул 27
Полна Месечина
Aвг 4
Последниот квартал
Aвг 11
New

Hourly Weather History & Observations

Време (CEST) Темп. Точка на kондензација Влажност Притисок Видливост Wind Dir Брзината на ветерот Брзина од налетот на ветрот Precip Настани Услови
12:00 AM 60 °F 56 °F 81% 30.16 инчи 16 mi Север 6.7 mph - -  
12:25 AM 59.0 °F 55.4 °F 88% 30.15 инчи - Север 6.9 mph - N/A   Ведро
12:55 AM 59.0 °F 55.4 °F 88% 30.15 инчи - Север 5.8 mph - N/A   Ведро
1:00 AM 58 °F 55 °F 85% 30.16 инчи 14 mi Север 4.5 mph - -   Умерено облачно
1:25 AM 57.2 °F 53.6 °F 88% 30.15 инчи - ССЗ 3.5 mph - N/A   Ведро
1:55 AM 55.4 °F 53.6 °F 94% 30.15 инчи - СЗ 4.6 mph - N/A   Ведро
2:00 AM 55 °F 53 °F 90% 30.16 инчи 12 mi СЗ 4.5 mph - -   Умерено облачно
2:25 AM 55.4 °F 53.6 °F 94% 30.15 инчи - ЗСЗ 4.6 mph - N/A   Ведро
2:55 AM 55.4 °F 53.6 °F 94% 30.15 инчи - ЗСЗ 5.8 mph - N/A   Ведро
3:00 AM 55 °F 53 °F 92% 30.16 инчи 9 mi ЗСЗ 6.7 mph - -  
3:25 AM 55.4 °F 55.4 °F 100% 30.15 инчи - СЗ 5.8 mph - N/A   Ведро
3:55 AM 57.2 °F 55.4 °F 94% 30.15 инчи - СЗ 4.6 mph - N/A   Ведро
4:25 AM 57.2 °F 55.4 °F 94% 30.15 инчи - ССЗ 3.5 mph - N/A   Ведро
4:55 AM 55.4 °F 53.6 °F 94% 30.15 инчи 6.2 mi ССЗ 3.5 mph - N/A Магла Ниска магла
5:00 AM 55 °F 53 °F 92% 30.16 инчи 10 mi ССЗ 4.5 mph - -   Умерено облачно
5:25 AM 53.6 °F 53.6 °F 100% 30.15 инчи 6.2 mi СЗ 4.6 mph - N/A Магла Ниска магла
5:55 AM 55.4 °F 53.6 °F 94% 30.15 инчи - ССЗ 5.8 mph - N/A   Ведро
6:00 AM 55 °F 54 °F 93% 30.17 инчи 7 mi ССЗ 4.5 mph - -   Умерено облачно
6:25 AM 55.4 °F 53.6 °F 94% 30.15 инчи - Север 3.5 mph - N/A   Ведро
6:55 AM 57.2 °F 55.4 °F 94% 30.15 инчи - СЗ 3.5 mph - N/A   Ведро
7:00 AM 58 °F 56 °F 92% 30.17 инчи 7 mi ЗСЗ 4.5 mph - -  
7:25 AM 60.8 °F 57.2 °F 88% 30.15 инчи 6.2 mi ЗСЗ 3.5 mph - N/A   Умерено облачно
7:55 AM 60.8 °F 57.2 °F 88% 30.15 инчи 6.2 mi Север 5.8 mph - N/A   Умерено облачно
8:25 AM 62.6 °F 57.2 °F 82% 30.15 инчи 6.2 mi Север 8.1 mph - N/A   Умерено облачно
8:55 AM 62.6 °F 55.4 °F 77% 30.18 инчи 6.2 mi Север 9.2 mph - N/A   Умерено облачно
9:00 AM 62 °F 55 °F 72% 30.18 инчи 12 mi ССЗ 8.9 mph - -   Умерено облачно
9:25 AM 64.4 °F 55.4 °F 73% 30.18 инчи 6.2 mi ССИ 8.1 mph - N/A   Умерено облачно
9:55 AM 66.2 °F 55.4 °F 68% 30.18 инчи 6.2 mi ССИ 9.2 mph - N/A   Умерено облачно
10:00 AM 66 °F 55 °F 60% 30.18 инчи 15 mi ССИ 8.9 mph - -   Умерено облачно
10:25 AM 66.2 °F 55.4 °F 68% 30.18 инчи 6.2 mi Север 8.1 mph - N/A   Умерено облачно
10:55 AM 68.0 °F 55.4 °F 64% 30.18 инчи 6.2 mi Север 6.9 mph - N/A   Умерено облачно
11:00 AM 68 °F 56 °F 56% 30.19 инчи 16 mi ССИ 4.5 mph - -   Делумно облачно
11:25 AM 68.0 °F 55.4 °F 64% 30.18 инчи 6.2 mi Променлив 5.8 mph - N/A   Умерено облачно
11:55 AM 69.8 °F 53.6 °F 56% 30.18 инчи 6.2 mi ССИ 5.8 mph - N/A   Умерено облачно
12:00 PM 69 °F 54 °F 49% 30.19 инчи 19 mi ССЗ 4.5 mph - -   Умерено облачно
12:25 PM 69.8 °F 55.4 °F 60% 30.18 инчи 6.2 mi Променлив 4.6 mph - N/A   Умерено облачно
12:55 PM 71.6 °F 53.6 °F 53% 30.18 инчи 6.2 mi Променлив 5.8 mph - N/A   Умерено облачно
1:00 PM 72 °F 54 °F 43% 30.18 инчи 18 mi СИ 4.5 mph - -   Умерено облачно
1:25 PM 73.4 °F 55.4 °F 53% 30.18 инчи 6.2 mi Променлив 4.6 mph - N/A   Умерено облачно
1:55 PM 73.4 °F 55.4 °F 53% 30.15 инчи 6.2 mi Променлив 3.5 mph - N/A   Умерено облачно
2:00 PM 74 °F 54 °F 38% 30.17 инчи 16 mi ССИ 4.5 mph - -   Умерено облачно
2:25 PM 73.4 °F 55.4 °F 53% 30.15 инчи 6.2 mi Променлив 4.6 mph - N/A   Умерено облачно
2:55 PM 71.6 °F 55.4 °F 57% 30.15 инчи 6.2 mi ИСИ 9.2 mph - N/A   Умерено облачно
3:00 PM 72 °F 56 °F 47% 30.17 инчи 15 mi Исток 8.9 mph - -   Заоблачено
3:25 PM 71.6 °F 57.2 °F 60% 30.15 инчи 6.2 mi ИСИ 8.1 mph - N/A   Умерено облачно
3:55 PM 69.8 °F 57.2 °F 64% 30.15 инчи 6.2 mi Исток 10.4 mph - N/A   Умерено облачно
4:00 PM 72 °F 58 °F 51% 30.17 инчи 19 mi ИСИ 8.9 mph - -   Делумно облачно
4:25 PM 71.6 °F 57.2 °F 60% 30.15 инчи 6.2 mi ИСИ 9.2 mph - N/A   Умерено облачно
4:55 PM 69.8 °F 57.2 °F 64% 30.15 инчи 6.2 mi Исток 6.9 mph - N/A   Делумно облачно
5:00 PM 70 °F 58 °F 56% 30.16 инчи 22 mi Исток 6.7 mph - -   Претежно облачно
5:25 PM 71.6 °F 59.0 °F 64% 30.15 инчи 6.2 mi ИСИ 8.1 mph - N/A   Умерено облачно
5:55 PM 69.8 °F 57.2 °F 64% 30.15 инчи 6.2 mi ИСИ 10.4 mph - N/A   Умерено облачно
6:25 PM 69.8 °F 57.2 °F 64% 30.15 инчи 6.2 mi СИ 9.2 mph - N/A   Умерено облачно
6:55 PM 69.8 °F 57.2 °F 64% 30.12 инчи 6.2 mi ССИ 8.1 mph - N/A   Умерено облачно
7:00 PM 70 °F 56 °F 52% 30.15 инчи 25 mi СИ 8.9 mph - -   Умерено облачно
7:25 PM 69.8 °F 55.4 °F 60% 30.12 инчи 6.2 mi СИ 10.4 mph - N/A   Умерено облачно
7:55 PM 68.0 °F 57.2 °F 68% 30.12 инчи 6.2 mi СИ 11.5 mph - N/A   Умерено облачно
8:00 PM 68 °F 56 °F 58% 30.15 инчи 22 mi ССИ 11.2 mph - -   Умерено облачно
8:25 PM 66.2 °F 57.2 °F 73% 30.12 инчи 6.2 mi СИ 9.2 mph - N/A   Умерено облачно
8:55 PM 66.2 °F 55.4 °F 68% 30.12 инчи 6.2 mi ССИ 9.2 mph - N/A   Умерено облачно
9:00 PM 65 °F 56 °F 64% 30.15 инчи 28 mi СИ 8.9 mph - -  
9:25 PM 64.4 °F 55.4 °F 73% 30.15 инчи 6.2 mi СИ 10.4 mph - N/A   Умерено облачно
9:55 PM 62.6 °F 55.4 °F 77% 30.15 инчи - СИ 8.1 mph - N/A   Ведро
10:00 PM 63 °F 55 °F 69% 30.16 инчи 28 mi СИ 8.9 mph - -  
10:25 PM 62.6 °F 55.4 °F 77% 30.15 инчи - ССИ 10.4 mph - N/A   Ведро
10:55 PM 60.8 °F 55.4 °F 82% 30.15 инчи - ССИ 6.9 mph - N/A   Ведро
11:00 PM 61 °F 54 °F 71% 30.17 инчи 28 mi ССИ 6.7 mph - -  
11:25 PM 60.8 °F 53.6 °F 77% 30.15 инчи - ССИ 8.1 mph - N/A   Ведро
11:55 PM 60.8 °F 53.6 °F 77% 30.15 инчи - ССИ 8.1 mph - N/A   Ведро